Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης:”Για την Παιονία που μας ενώνει .Για την Παιονία που μας αξίζει”. (ΦΩΤΟ)

Με την καθοριστική στήριξη της οικογένειας μου. Την αστείρευτη δύναμη των συνεργατών μου και την δική σας αγάπη και βοήθεια, δηλώνω την υποψηφιότητα μου ως ο επόμενος Δήμαρχος της Παιονίας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κωνσταντίνος Σιωνίδης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια

Σήμερα φίλοι μου κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος. Η παρουσία σας είναι η δύναμη μας. Μας δίνει ελπίδα ότι το αύριο της Παιονίας θα βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων που βλέπουν την Αυτοδιοίκηση σαν στίβο πολιτικής και κοινωνικής προσφοράς. Ο δρόμος προς τις εκλογές , θα είναι μακρύς.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Θα δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι όταν προσπαθείς τίμια και εργατικά, το αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα σε δικαιώνει. Αυτό αισθάνομαι ότι πρέπει να είναι το ήθος των δημοτών της Παιονίας!

Θα δουλέψουμε με ενθουσιασμό όλοι μαζί και θα πετύχουμε.

Για την Παιονία που μας ενώνει .Για την Παιονία που μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ όλους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κωνσταντίνος Σιωνίδης, πλήθος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.