Η απεχθής σιωπή Μητσοτάκη στις αποκαλύψεις για το φαύλο σύστημα Σημίτη που πολέμησε ο Κώστας Καραμανλής και σήμερα δικαιώνεται

Η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει. Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια. Ποιος θα περίμενε ότι θα έβγαιναν στο φως τα εγκλήματα του καθεστώτος Σημίτη τόσο περίτρανα, και η παράταξη Καραμανλή θα τηρούσε τέτοια εκκωφαντική σιωπή. Αντί να πανηγυρίζει για την δικαίωση και να απαιτεί την τιμωρία του αρχιερέα της διαπλοκής.

Αντί να τελειώνει μια και καλή ιδεολογικά, τους δήθεν προοδευτικούς του νεοφιλελευθερισμού, τους υπερασπίζεται καθώς ο νυν αρχηγός της, είναι ο κατ’ εξοχήν εκφραστής του καθεστώτος Σημίτη σήμερα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται δυστυχώς ότι ήταν η κερκόπορτα του συστήματος Σημίτη μέσα στην παράταξη του Κώστα Καραμανλή.

Την ίδια στιγμή μάλιστα που το καταρρέον ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά, για το οποίο υπάρχουν αποκαλύψεις ακόμα και για σχέδια δολοφονίας εκδοτών, έχει το θράσος να κατηγορεί τον Κώστα Καραμανλή. Αντί να κρύβεται μέχρι την οριστική εξαφάνιση του στις επόμενες εκλογές.

Και όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να στηρίζει την πολιτική του σωτηρία στην ενδεχόμενη συνεργασία με ένα συνοθύλευμα δολοφόνων, κλεφτών, καταχραστών, ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη Δυτική δημοκρατία. Και όλα αυτά, με λόγια των ίδιων των στελεχών τους. Του Δημήτρη Κρεμαστινού, του Θεόδωρου Τσουκάτου, των ανθρώπων που ήταν πιο κοντά από κανέναν άλλον στους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ.

Ντροπή να προσπαθεί να μπαλώσει τις τρύπες στην βυθιζόμενη γαλέρα του με την ζοφερή σήψη του χειρότερου πολιτικού φαινομένου που γνώρισε η Ελλάδα στη νεότερη ιστορία της.

Όνειδος, αντί να υπερασπίζεται την ιστορία της παράταξης και τον Κώστα Καραμανλή, να υπερασπίζεται την εγκληματική οργάνωση Σημίτη. Δεν αξίζει τέτοια τύχη ούτε στην παράταξη αλλά κυρίως ούτε στην Ελλάδα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.