ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ επαφές δεξιά της Ν.Δ.

 

Αποστάσεις από κινήσεις και διεργασίες στα δεξιά της Ν.Δ., που λαμβάνουν χώρα τελευταία με πρωταγωνιστές τους Πάνο Καμμένο, Τάκη Μπαλτάκο και Φαήλο Κρανιδιώτη, παίρνουν με δηλώσεις τους ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Σάββας Τσιτουρίδης.

«Οι συνεχιζομενες στοχευμένες αθλιότητες κάποιων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη δεν με αφορούν. Επαναλαμβανω λοιπόν για πολλοστή φορά: Δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς. Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα. Κύριο μέλημά μου είναι και σήμερα όπως πάντα η εξυπηρετηση του δημοσίου συμφέροντος και η εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης», τονίζει ο κ. Αντώναρος.

Απ’ την πλευρά του ο Σάββας Τσιτουρίδης σημείωσε: «Επειδή τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχειρούν να με εμπλέξουν σε κινήσεις που βρίσκονται στα δεξιά της Ν.Δ., θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι τέτοιες κινήσεις δεν με αφορούν». Τόνισε μάλιστα ότι: «Με άλλα λόγια δεν ψάχνω ούτε για κόμμα ούτε για αρχηγό».

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.