DIEM25 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ κατεστημένο των Βρυξελλών»

Με κεντρικό μήνυμα «μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη των λαών, κοινό αίτημα ελπίδας μετά το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, που μόνο η σωστή οικοδόμησή της μπορεί να αποτρέψει έναν Τρίτο» πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Γιάνης Βαρουφάκης, γραμματέας του ΜέΡΑ25 και Σοφία Σακοράφα, Ευρωβουλευτής – μέλος της ΠΓ του ΜέΡΑ25.

Τους Γ. Βαρουφάκη και Σ. Σακοράφα πλαισίωσαν οι Nessa Childers (DiEM25), Isabelle Thomas (Generation-s), Guillaume Balas (Generation-s) και Ellie Schlein, όλοι ευρωβουλευτές του DiEM25 και της Ευρωπαϊκής Άνοιξης.

H ταυτόχρονη παρουσία των ευρωβουλευτών και του συνιδρυτή του DiEM25 στο χώρο του Ευρωκοινοβουλίου ενίσχυσε το κεντρικό μήνυμα του Κινήματος στο πλαίσιο της συστράτευσης ευρωπαϊκών χωρών κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Άνοιξης.

«H Ευρώπη έχει ανάγκη μιας συνεκτικής και ολοκληρωμένης εναλλακτικής

πολιτικής πρότασης ενάντια στο αποτυχημένο κατεστημένο των Βρυξελλών και της Φρανκφούρτης και την απειλή της ακροδεξιάς, που χρησιμοποιούν οι ολιγάρχες ως εφεδρεία αναπαραγωγής της ισχύoς τους», το μήνυμα που στάλθηκε.

 

Πηγή: https://www.efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.