Βίντεο από τα γραφεία του Κασσελάκη: «Τον χώρο τον διάλεξε ο πρόεδρος γιατί ταίριαζε περισσότερο στο προφίλ του»

Η διευθύντρια Γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, επιχειρώντας να καταρρίψει τους ισχυρισμούς περί νέου κόμματος, δήλωσε ότι μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου ισχύει το συμβόλαιο για τα νέα γραφεία στον Ταύρο.

Μιλώντας στον ANT1, η Ευγενία Κοντούρη ανέφερε ότι πρόκειται για χώρο που νοικιάστηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κούρσας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ

«Είδαμε αρκετούς χώρους. Σε αυτόν κατέληξε ο πρόεδρος γιατί ταίριαζε περισσότερο στο προφίλ του. Ήταν κάτι που του άρεσε», είπε, αρχικά, η διευθύντρια Γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη.

«Από εκεί και πέρα είναι ένας χώρος που νοικιάστηκε για τον προεκλογικό αγώνα με σκοπό να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει κανένα μετά από αυτό», τόνισε.

Διευθύντρια Γραφείου Τύπου Στέφανου Κασσελάκη: Στις 6 Δεκεμβρίου θα υπάρχει άλλος ενοικιαστής

Όπως είπε το συμβόλαιο ισχύει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου και «μάλιστα κατέστη δυνατό να το νοικιάσουμε γιατί 6 Δεκεμβρίου θα υπάρχει άλλος ενοικιαστής».

Η κυρία Κοντούρη δήλωσε ότι επιλέχθηκε ένας χώρος ο οποίος θα στεγάσει και τους εθελοντές. «Με την ιστοσελίδα του Στέφανου Κασσελάκη έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα. Καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστούμε έναν χώρο για να δουλέψουν άνθρωποι όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν νομίζω ότι ο κάθε υποψήφιος κάνει μια παράλληλη διαδικασία όλοι για τον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν. Ο Στέφανος Κασσελάκης σίγουρα», σχολίασε μεταξύ άλλων

Αναφορικά με το ενδεχόμενο η όλη προσπάθεια να μην έχει αντίκρισμα δεδομένου του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη, η κυρία Κοντούρη απάντησε: «Το δεδομένο είναι ότι το συνέδριο αποφασίζει. Η ΚΕ το μόνο που μπορεί να κάνει εισήγηση. Το συνέδριο αποφασίζει τις υποψηφιότητες και πιστεύουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.