ΠΑΣΟΚ: Ο «ανασχηματισμός» του Νίκου Ανδρουλάκη – Τα πρόσωπα και οι θέσεις

Σε ριζικές αλλαγές σε κόμμα και Κοινοβουλευτική Ομάδα αναμένεται να προχωρήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται πιθανότατα αύριο, Δευτέρα (21/10), αρχής γενομένης με τις αλλαγές στο κόμμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δημιουργήσει ένα 9μελές πολιτικό κέντρο, το οποίο θα έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες στην πολιτική και στρατηγική του κόμματος.

Σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε επαφές με τα πρόσωπα που επιθυμεί να αξιοποιήσει. Ο ΑΝΤ1 μετέδωσε πληροφορίες για το ποια πρόσωπα είναι αυτά

Στον Λευτέρη Καρχιμάκη θα προταθεί, μάλλον, ο πολιτικός σχεδιασμός. Η Άννα Διαμαντοπούλου προορίζεται για τον στρατηγικό σχεδιασμό, ενώ και ο Χάρης Δούκας φαίνεται να είναι «εντός», όπως και οι Παύλος Γερουλάνος, Παναγιώτης Δουδωνής, Δημήτρης Μάντζος και Παύλος Χρηστίδης.

Αλλαγή σκυτάλης αναμένεται και στον εκπρόσωπο Τύπου. Ο νυν εκπρόσωπος, Θανάσης Γλαβίνας, θα αναβαθμιστεί σε άλλο πόστο, ενώ για την θέση του έχουν πέσει στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα των Κώστα Τσουκαλά και Παύλου Χρηστίδη.

Την Τρίτη αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι αλλαγές σε επίπεδο Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Στον Παύλο Γερουλάνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα προταθεί η θέση του πρώτου τη τάξει κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του τομεάρχη.

Για τη θέση της γραμματέως διαψεύδονται τα σενάρια για αντικατάστασή της από τον Πάρη Κουκουλόπουλο ή την Μιλένα Αποστολάκη. Την Ευαγγελία Λιακούλη αναμένεται να διαδεχθεί ένας άλλος βουλευτής, εμπιστοσύνης του Νίκου Ανδρουλάκη, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.