Κασσελάκης στο Σύνταγμα: Να τελειώσει αλαζονεία του 41%

Στην πλατεία Συντάγματος μιλά αυτήν την ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αθήνα. Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη για τις 19.30 ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα στις 21.00, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι όταν τον πήρε τηλέφωνο να τον προσκαλέσει, τον αποστόμωσε με την απάντηση του: «Πως είναι δυνατόν να λείπω μου απάντησε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε για τον Αλέξη Τσίπρα και τη συμμετοχή του στον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ: «Πως είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από την θέση της».

Δείτε live

Ο κ. Κασσελάκης έκανε επίσης αναφορές στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κωνστανίνο Καραμανλή και κατήγγειλε προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα με αφορμή την υπόθεση του πόθεν έσχες. Έκανε λόγο ξανά για λασπη και ψέματα από εντεταλμένα ΜΜΕ και εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι δεν τον κατηγορεί ο Μ. Γκάντι αλλά ένας άνθρωπος που η οικογένειά του έσκαβε και έβρισκε αρχαία στο χωράφι της!.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά κλειστή την ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Πόθεν Έσχες, μίλησε ξανά για «τρολ του διαδικτύου» που τον κατηγορούν και «πληρωμένα πιστόλια» και παραδέχθηκε την αμέλεια του όσον αφορά τη νομολογία για την συμμετοχή πολιτικών σε εξωχώριες εταιρείες.

«Ήταν αμέλεια μου. Δεν γνώριζα τον νόμο. Πλέον δεν έχω καμία συμμετοχή. Ήμουν τυπικά εκπρόθεσμος. Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Θα μου επιβάλλουν πρόστιμο. Ναι θα το πληρώσω. Στην Ελλάδα της ατιμωρησίας και της μίζας εγώ θα πληρώσω το πρόστιμο» είπε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να συγκαλύτψει το έγκλημα των Τεμπών ενώ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και για την παρουσία του στο Λοριάν της Γαλλίας που κατασκευάζονται οι νέες φρεγάτες Belharra. «Και τους τριτοκοσμικούς μονάρχες έτσι του υποδέχονται, με κόκκινα χαλιά, όταν πάνε να αγοράσουν όπλα» ανέφερε.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δίνει το παρών στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, αγκαλιές, selfies αλλά και συνθήματα από τους συγκεντρωμένους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.