Στο εκλογικό κέντρο του Ζέρβα ο Μητσοτάκης- “Η επόμενη τετραετία θα είναι της Θεσσαλονίκης με τον Κωνσταντίνο δήμαρχο”

Στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη στήριξη του στο πρόσωπο του κ. Ζέρβα στη μάχη για τον δημαρχιακό θώκο της πόλης.

Όπως είπε, τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες και πλέον «μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που κουβαλάει μεν χρόνιες δυσκολίες και προβληματικές υποδομές, αλλάζει όμως και αλλάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα», σημείωσε στον χαιρετισμό του ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφέρθηκε στην υπογραφή της σύμβασης για τη λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης στην οποία και παρέστη μαζί με τον δήμαρχο της πόλης και επανέλαβε τη δέσμευση του πως το μετρό θα λειτουργήσει εντός του 2024.

Παράλληλα τόνισε πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να προσελκύει πλέον ιδιωτικές επενδύσεις και πως η Θεσσαλονίκη πια μετατρέπεται σε επιχειρηματικό των Βαλκανίων αλλά ταυτόχρονα σε κέντρο εκπαίδευσης και πολιτισμού.

«Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη η οποία οραματιζόμαστε. Το όραμά μας είναι κοινο, το όραμα το οποία συμμερίζομαι εγώ και ο Κωνσταντίνος (σ.σ.: Ζέρβας) και μιλάω και με την ιδιότητά μου ως βουλευτής Θεσσαλονίκης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, απηύθηνε κάλεσμα στα στελέχη της τοπικής ΝΔ για καθολική στήριξη στο πρόσωπο του κ. Ζέρβα αφήνοντας αιχμές κατά όσων ενδεχομένως δεν το πράττουν ενώ χαρακτήρισε ως πολιτικό στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία την επικράτηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα στις εκλογές.

«Σας ζήτω, και ζήτω και από τα στελέχη της παράταξής μας να αφήσουμε στην άκρη αυτή τη στιγμή τις όποιες πίκρες που αναπόφευκτα πάντα μπορεί να προκύπτουν μέσα από μια τετραετή δύσκολη διακυβέρνηση, να στηρίξουμε τον Κωνσταντίνο, να κερδίσουμε να κερδίσουμε τον δήμο Θεσσαλονίκης, ειναι ένα πολιτικό στοίχημα που έχουμε βάλει και πρέπει να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε μετά ενωμένοι στην επόμενη μέρα. Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία της Θεσσαλονίκης με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα δήμαρχο».

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε λίγο μετά τις 18:30 στο εκλογικό κέντρο του κ. Ζέρβα στην οδό Μακένζι Κινγκ, χειροκροτούμενος από πολίτες που ήταν εκεί. Συνομίλησε μαζί τους τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αποχώρηση του ενώ δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες σέλφι.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο του κ. Ζέρβα ήταν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη καθώς και υποψήφιοι της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε βίντεο:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.