Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Υφ. Εθνικής Άμυνας: «Πρέπει η Δικαιοσύνη να λειτουργήσει γρήγορα – Πιστεύω ο Τσίπρας θα ξαναδεί το θέμα με τα Σκόπια»

Μια ιδιαίτερα έντονη συνέντευξη έδωσε σήμερα  στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Focus FM 103,6, στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Βενιέρη,  η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα.

Η ΥΦΕΘΑ τόνισε για το θέμα Μανιαδάκη ότι δεν πρέπει να υπάρχουν θεσμικές παρεμβολές, αλλά η Δικαιοσύνη πρέπει επίσης να λειτουργήσει γρήγορα.

Η πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, ξεκαθάρισε επίσης για ακόμη μια φορά ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση “όταν και αν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή”.

Η κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά τόνισε επίσης ότι ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για άλλη έκβαση της συμφωνίας, και σχολίασε ότι κατά τη γνώμη της ο Τσίπρας θα ξαναδεί το θέμα με τα Σκόπια.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της Υφυπουργού κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά:

https://news.makedonias.gr/2019/01/54141/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.