Για ακόμη μια φορά η Καθημερινή αναγκάζεται να απολογηθεί για τις αηδίες του Κασιμάτη

Ο λαός μας ξέρει τι εστι εύζωνας.

Κύριε διευθυντά

Αφού η Κ ελοιδόρησε ολη τη Μεγάλη Εβδομάδα τα ιερά και τα όσια του λαού μας με τις γελοιογραφίες των γελοιογράφων της, έρχεται τωρα και ο κ. Στεφανος Κασιμάτης ο οποίος σε δημοσιευμα του στο φύλλο της Παρασκευής 24-04-2020 λοιδορεί τους άνδρες της προεδρικής φρουράς και την εθνική μας ενδυμασία, την ηρωική φουστανέλα και το τσαρούχι.

Θελω να πιστεύω ότι οι αναγνώστες της Κ γνωρίζουν τι έχουν προσφέρει η φουστανέλα και το τσαρούχι στους αγώνες του έθνους μας για την ελευθερία.

Είμαι βέβαιος ότι με υπερηφάνεια και θαυμασμό καμαρώνουν και ριγούν όταν βλέπουν τους λεβέντες ευζώνους της προεδρικής φρουράς να παρελαύνουν, να απονέμουν τιμές σε επισήμους προσκεκλημένους ή να φυλάσσουν, ακοίμητοι φρουροί, το μνημείο του Αγμωστου Στρατιώτου.

Όταν μια ιστορική εφημερίδα θίγει ιερά, όσια και ιστορία, θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τις αντιδράσεις των αναγνωστών της.

Ματθαίος Μ. Δημητρίου
Πλοίαρχος Π.Ν. ε.α.

3CA4DEA9-BACB-4BCA-8117-96BBCBE5DD7D

Η άνω επιστολή δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Πέμπτης 30 Απριλίου 2020

Η καθημερινή στο σημερινό της φύλλο δημοσιεύει εκτενές άρθρο του προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς, Νικόλαου Γαβριλάκη, ο οποίος εκφράζει την αποδοκιμασία του για το κακόβουλο, όπως το χαρακτηρίζει, άρθρο του Στέφανου Κασιμάτη, κατά της Προεδρικής Φρουράς!
Προσυπογράφουμε το άρθρο του προέδρου και υπενθυμίζουμε ότι ο υμνητής της καλής Χρυσής Αυγής Στέφανος Κασιμάτης, θα μπορούσε να αντικαταστήσει το μελάνι της πένας με δηλητήριο κατά του ελληνικού έθνους.

Παραθέτουμε απόσπασμα του άρθρου, το οποίο ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε στην Καθημερινή που κυκλοφορεί

https://olympiada.files.wordpress.com/2020/05/9aaaf2ca-b3de-4c72-850a-ba3f58198182.jpeg?w=300&h=245

Διαβάστε το επίμαχο άρθρο του Στέφανου Κασιμάτη

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.