Δήλωση βόμβα από τον Σαμαρά: Τίτλος τιμής για εμένα που έριξα την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Ρουκέτα πριν από λίγο από τον Αντώνη Σαμαρά. Σχολιάζοντας την αναφορά του Τσίπρα στο πρόσωπο του, σύμφωνα με την οποία ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε το θέμα της Μακεδονίας για να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο τέως πρωθυπουργός με επίσημη δήλωση του αναφέρει πως αυτή η αναφορά είναι γι’αυτόν τίτλος τιμής!  Εδώ φίλε μου υπάρχει μεγάλο θέμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη,
αφού ο μην πρόεδρος της νέας Δημοκρατίας είχε κατηγορήσει ευθέως αυτούς που έδειξαν την κυβέρνηση του πατέρα του για χρηματισμό! Αναμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από την Πειραιώς για αυτή την δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.
Με δήλωση του στο Facebook (2012) ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί ευθέως τον Συμπιλίδη για… χρηματισμό (τριάκοντα αργύρια) που ήθελε να τα… εξαργυρώσει πολιτικά!
Η δήλωση προκαλεί σοκ σε όσους έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας τους διότι παραπέμπουν στην τότε συνωμοσιολογία ότι η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν προϊόν …λαδώματος σε όσους απεχώρησαν. Όμως η χρονική στιγμή της δήλωσης, γίνεται την ίδια στιγμή που αρχηγός της ΝΔ είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο κ. Συμπιλίδης ήδη έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από τα ψηφοδέλτια.
20120421-162123.jpg

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.