ΕΚΑΝΕ “ΕΦΟΔΟ” Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Στρατού σε κρίσιμες Μονάδες των ΕΔ! [pics]

Η διατήρηση υψηλού βαθμού επιχειρησιακής ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ικανότητα ανταπόκρισής τους σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Υπαρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Μανούρης Νικόλαος έκανε “έφοδο” σε κρίσιμες και πολύ σημαντικές μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού (ΓΕΠΣ) – Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στη Νέα Πέραμο Αττικής και το 865 Τάγμα Εναέριου Εφοδιασμού (865 ΤΕΝΕΦ), στην Ελευσίνα Αττικής.

Ο ΓΕΠΣ – Υπαρχηγός ΓΕΣ, στη διάρκεια των επισκέψεων, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες τους, περιηγήθηκε στους χώρους και τις εγκαταστάσεις τους και συνομίλησε με το προσωπικό για θέματα που το απασχολούν. 

Δείτε φωτογραφίες:

http://www.onalert.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.