ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ συμφοιτητών του Βαγγέλη Γιακουμάκη

vaggelis-giakoumakis.jpg Βαγγέλης Γιακουμάκης 04.12.2018, 23:54 | Ετικέτες:  Κρήτη, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, δικαιοσύνη Συντάκτης:  efsyn.gr

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά Κρητικοί σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων μετά τις απολογίες τους, οι οποίοι κατηγορούνταν για τις ακραίες συμπεριφορές σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι κατηγορίες αφορούσαν στην πρόκληση σωματικών βλαβών και την άσκηση παράνομης βίας και δεν συνδέονται με την δικογραφία της ανθρωποκτονίας.

Η δίωξη σε βάρος τους είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτα, μετά τα στοιχεία τα οποία είχαν προκύψει για τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες είχε βιώσει ο νεαρός και αφορούσε σε πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο διαχωρισμός των πλημμελημάτων από τα κακουργήματα έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του άτυχου 20χρονου ενώ η δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, το οποίο δεν έχει προσωποποιηθεί, βαίνει προς την ολοκλήρωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, από το Σελί Ρεθύμνου, εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου του 2015 και βρέθηκε νεκρός 37 ημέρες μετά, σε παραλίμνια έκταση κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή στην οποία σπούδαζε και διέμενε, στην περιοχή Κατσικάς, λίγο έξω από την πόλη των Ιωαννίνων. Τότε έγιναν γνωστές οι άγριες συνθήκες που είχε βιώσει από τους συμπατριώτες του, κατά τη διάρκεια των φοίτησής του στη Γαλακτοκομική Σχολή, με συνεχές bulling και βασανιστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασάνιζαν άγρια τον Βαγγέλη Γιακουμάκη Και δεύτερη δίκη για επιθέσεις στον άτυχο Β. Γιακουμάκη  …

Πηγή: https://www.efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.