ΛΑΣΙΘΙ: ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ τα κτίρια δύο Ειρηνοδικείων

eirinodikeio.jpg eirinodikeio Το κτίριο όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Ειρηνοδικείο στον Άγιο Νικόλαο | ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ 04.12.2018, 22:43 | Ετικέτες:  Κρήτη, Λασίθι, κτίρια, δήμοι Συντάκτης:  efsyn.gr

Στους δήμους Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου, παραχωρούνται τα κτίρια των πρώην αντίστοιχων Ειρηνοδικείων, μετά από σχετική διάταξη στη Βουλή.

Συγκεκριμένα παραχωρείται η κυριότητα, άνευ ανταλλάγματος: του Ειρηνοδικείου Οροπεδίου Λασιθίου για κοινωφελείς σκοπούς και του Ειρηνοδικείου Αγίου Νικολάου για πολιτιστικές χρήσεις.

Με την παραχώρηση αυτή γίνεται πραγματικότητα ένα πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών, προκειμένου να προχωρήσουν οι δήμοι στην εκμετάλλευσή τους.

Σημειώνεται ότι και τα δύο παραπάνω κτίρια ήταν εδώ και χρόνια αναξιοποίητα και βρίσκονταν σε κακή κατάσταση από την εγκατάλειψη.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επανέρχεται ο Δήμος Αγίου Νικολάου για το κτίριο του Ειρηνοδικείου Προωθείται η αξιοποίηση δημόσιων κτιρίων στον Άγιο Νικόλαο  …

Πηγή: https://www.efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.