ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Σεφερλή και… τσουπ πετάχτηκε και ο Άδωνης

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη στο facebook που τάχθηκε στο πλευρό του κ. Σεφερλή και επιτέθηκε στην κ. Ακρίτα:

«Το να επιτίθεσαι σκαιά στον Μάρκο Σεφερλή στο όνομα της ποιότητας (εφόσον δεν το κάνεις για να τραβήξεις πάνω σου άκοπα τα φώτα) φανερώνει αβάσταχτο πουριτανισμό, φαρισαϊκή νοοτροπία.

Ο Μάρκος Σεφερλής υπηρετεί με συνέπεια και με πολύ σκληρή δουλειά ένα συγκεκριμένο είδος θεάτρου. Είναι έντιμος. Ούτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες πούλησε ούτε κομματικές σημαίες ευκαιρίας σήκωσε ποτέ.

Σε προβληματίζει η απήχηση του Σεφερλή; Πρόβαλε άλλους καλλιτέχνες πιο καλλιεργημένους, άλλες παραστάσεις υψηλότερης ποιότητας.

Ο έπαινος -φευ- αντίθετα με τον ψόγο απαιτεί γενναιοδωρία. Ψυχικό περίσσευμα.-»

Το να επιτίθεσαι σκαιά στον Μάρκο Σεφερλή στο όνομα της ποιότητας (εφόσον δεν το κάνεις για να τραβήξεις πάνω σου άκοπα…

Gepostet von Χρήστος Α. Χωμενίδης am Montag, 3. Dezember 2018

Μην χάσει καμιά οξεία, εμφανίστηκε και ο Άδωνης Γεωργιάδης με σχετικό τιτίβισμα…

ΚΑΙ ο Χωμενίδης υπέρ Σεφερλή, εναντίον Ακρίτα: Υπέροχο κείμενο διαβάστέ το. Δυστυχώς η κα Ακρίτα κάποτε φάνταζε αλλιώς αλλά ένα από τα καλά του Τσίπρα είναι ότι αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπο πολλών… https://t.co/Btl30r8vCD

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 4, 2018 (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.