Σάλος με τα όσα ακούγονται στο video της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης

Σάλος στο διαδίκτυο για το live video από τα μικρής έκτασης επεισόδια σήμερα στην Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του μαθητικού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Μια ομάδα νεαρών μαθητών προσπάθησε να προσεγγίσει κατάληψη αντιεξουσιαστών και απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Στην συνέχεια επικράτησε αναστάτωση  με τους μαθητές να στήνουν οδόφραγμα επί της Αγίου Δημητρίου και τους αστυνομικούς να τους απωθούν προς το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο facebook εκείνη την ώρα έκανε live video χρήστης της σελίδας της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης. Ο εικονολήπτης φωνάζει ότι αναρχικοί επιτίθενται προς τους μαθητές με μια κυρία να προσπαθεί να τον διορθώσει ότι αυτοί που πετούν πέτρες είναι οι μαθητές και τον ίδιο να παραδέχεται ζωντανά στο βίντεο ότι λέει ψέματα.

Δείτε τον διάλογο

Άντρας: Χτυπάνε αναρχικοί τα παιδιά! Που είστε ρε;
Γυναίκα: Δικοί μας είναι ρε. Τι λες;
Άντρας: Ξέρω μωρέ. Ξέρω εντάξει. Κοίταξε να δεις. Ο πόλεμος δεν παίζεται… όπως το παίζουνε κι αυτοί τον πόλεμο… (γελάκια)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.