ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΑ γραφεία εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας

Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας πραγματοποίησε ο «Ρουβίκωνας».

Σε βίντεο που ανήρτησε η αναρχική συλλογικότητα αποτυπώνεται η «παρέμβαση» καρέ – καρέ.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν τρικάκια και διαμαρτυρήθηκαν για τις πρακτικές της εταιρείας η οποία έχει απορροφηθεί από άλλη πολυεθνική εταιρία. Δείτε το βίντεο:

Σε κείμενό που αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η αναρχική συλλογικότητα υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η υπόθεση της συγκεκριμένη εταιρίας «έχει πολλές πτυχές και προεκτάσεις, είναι ένα ακόμα παράδειγμα μέσα στα πολλά, της διαπλοκής συμμοριών επιχειρηματιών με κρατικούς φορείς, δικαστές, εισαγγελείς και πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής μαφίας».

Κατά τον Ρουβίκωνα η εταιρία «τα τελευταία τρία χρόνια εμφανίζει ετήσιους τζίρους πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ και λειτουργικά κέρδη πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Τα κέρδη αυτά έχουν κόστος και είναι ανυπολόγιστο. Αν κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα θα δούμε πολυεθνικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται και νεκρώνουν χιλιόμετρα παράκτιων θαλάσσιων περιοχών με αντιπροσώπους και εκτελεστές, τις εταιρίες ομίλου»….

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.