ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- Ο Μητσοτακης «δουλεύει» για την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και τον Γερμανό Υπουργό Οικονομιας…Θα την πληρώσουμε όπως με τα υποβρύχια;

Την πρότασή της για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Βασικός άξονας του σχεδίου της Ν.Δ., είναι:

– η μείωση του συντελεστή του ΦΠΑ από το 24% στο 13% στην αγορά του ηλεκτρικού αυτοκινήτου
– η θέσπιση κυκλοφοριακών προνομίων ως κινητρο για τη χρήση ηλεκτροκίνητων οχημάτων

– η αντικατάσταση των παλαιών κρατικών οχημάτων με ηλεκτρικά
– η αντικατάσταση των παλαιών αστικών λεωφορείων με ηλεκτρικά
– η παροχή κινήτρων για την κατασκευή ηλεκτρτικών οχημάτων και παρελκομένων στην Ελλάδα
– η «καθαρή» ηλεκτροκίνηση από ΑΠΕ στην υπηρεσία του τουρισμού.

F6C3EC18-DBF8-49B9-96BF-13811D3BB3A2

Για όσους δεν γνωρίζουν, το εγκληματικό που εκανε ο Ακης στην Ελληνική οικονομία , δεν ηταν οι μίζες (μονον), γιατί έστω κι αν δεν τις έπαιρνε,  τα κόστος που πληρώσαμε για τα υποβρύχια ήταν τρομακτικό. Η Γερμανική βιομηχανία χρειαζόταν νεα υποβρύχια, αλλα δεν υπήρχαν λεφτα, καθως ο Ψυχρός Πόλεμος ειχε τελειώσει κι οι αμυντικές δαπανες είχαν μειωθεί. Εκεί βρέθηκε η Ελλαδα να αγοράσει ενα υποβρύχιου υπήρχε μονο στα χαρτιά και να πληρώσει ολο το κόστος ανάπτυξης που δεν μπορούσε να κανει η ίδια η Γερμανική οικονομία! Ετσι μας έμεινε το χρεος και φυσικά οι Γερμανοί πουλάνε τσάμπα το υποβρύχιο στην Τουρκια που αναπτύχθηκε με τα λεφτά μας!

Στις 19 Νοεμβριου ο Γερμανός υπουργός  οικονομικών ζήτησε από τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες να μπουν στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτω που ήδη ειναι σε άνοδο στις ΗΠΑ.

Οι ίδιες οι εταιρίες BMW, VW, DAIMLER, βέβαια παρουσιάζονται σκεπτικές καθώς δεν υπάρχει ακόμα μεγάλη ζήτηση και περιθώριο κέρδους σε αυτη την νεα τεχνολογια που κοστίζει ακριβά.

Και ποιος εσπεύσε να βοηθήσει το Γερμανό υπουργό εξωτερικών και φυσικά να ανοίξει την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

Μα φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του Γερμανού Υπουργού εξωτερικών και Κυριακος Μητσοτακης έσπευσε να υποσχεθεί οτι οι Ελληνες φορολογουμενοι θα επιδοτήσουν την Γερμανική βιομηχανία για κάθε ηλεκτρικό ταξί που θα αγοράζεται στην Ελλαδα….

Οχι που νομίζατε οτι έγινε οικολόγος πράσινος στα γεράματα…Κοροιδα Ελληνες θα πληρώσετε

netakias.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.