Με κάθε επισημότητα η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Αύριο η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ποιοι επίσημοι έδωσαν το «παρών».

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι μαθητές της συμπρωτεύουσας τίμησαν τους πεσόντες και τους ήρωες του πολέμου, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της χώρας.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλήκας, Γιάννης Σαρίδης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Χάρης Αηδονόπουλος.

Η παρέλαση τελέστηκε στην οδό Τσιμισκή, με αφετηρία τη Διαγώνιο και τερματισμό την Ι. Δραγούρμη, και συμμετείχαν, έπειτα από κλήρωση, τα σχολεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.