Ανακοίνωση της νέας διοίκησης του Ο.Α.Σ.Θ από τον Υπουργό (BINTEO)

Το νέο 9 μελές ΔΣ του κρατικοποιημένου πλέον ΟΑΣΘ ανακοινώνει αυτή την ώρα από Θεσσαλονική ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης
Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ορίζεται ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς επιβεβαιώνοντας έτσι το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Voria.gr (δείτε εδώ). Διευθύνων σύμβουλος ορίζεται ο πολιτικός μηχανικός Σάββας Παναγιωτίδης.
Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι οι Ακρίτας Καϊτατζής (νομικός), Μανώλης Λαμτζίδης (δικηγόρος – πρώην πρόεδρος του ΔΣΘ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), ο Φώτης Μπίμπασης (πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα»),η δημοσιογράφης Όλγα Γιάννη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα ως εκπρόσωπος του δήμου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γαβριήλ Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.
https://www.youtube.com/watch?v=lJhtjy5Epxkrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.