Οι επαφές του Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη σε φωτογραφικά «κλικ» (εικόνες)

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με γεμάτη την ατζέντα των επαφών και δραστηριοτήτων του και βασικό στόχο την προσέλκυση επενδύσεων από αμερικανικούς κολοσσούς.

Το βασικό μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους επενδυτές είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει πλέον γυρίσει σελίδα. «Προτεραιότητά μας η δημιουργία φιλοεπενδυτικού κλίματος για την προσέλκυση σημαντικών παραγωγικών επενδύσεων που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι «οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, θα συνεχιστούν απρόσκοπτα», με έμφαση σε αυτές που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την παραγωγή νέου πλούτου.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις επαφές και τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη κατά την πενθήμερη παραμονή του στις ΗΠΑ.

Πηγή φωτογραφιών: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti

Με τον Dr. Παναγιώτη Μανώλα και τη σύντροφό του, Κατερίνα. Ο Παναγιώτης Μανώλας είναι ένας από τους κορυφαίους χειρουργούς ογκολογίας, ο οποίος εργάζεται στο «Mount Sinai Hospital», στο Κουίνς

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.