Φωνάζουν ψευδώς αυτοί που μας χρεοκόπησαν και μας ανάγκασαν να ρευστοποιήσουμε δημόσια περιουσία

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ

Για να μη πέφτεις θύμα των Fake news & των επιτήδειων φρόντισε να διασταυρώνεις. Είναι τόσο χοντροκομμένα αυτά τα δημοσιεύματα, που κάνουν μπαμ από μακριά και μόνο γέλιο προκαλούν. Φωνάζουν ψευδώς αυτοί που μας χρεοκόπησαν & μας ανάγκασαν να ρευστοποιήσουμε δημόσια περιουσία.

Επειδή τα προσφιλή τους fake news έχουν εκ νέου κατακλείσει τις κιτρινοφυλλάδες, που μας παρουσιάζουν ούτε λίγο ούτε πολύ να πουλάμε μέχρι & την Ακρόπολη μέσω του υπερταμείου & να βλέπω με άπειρη θλίψη ανθρώπους που μέχρι χθες θεωρούσα έξω από το κοπάδι να καταπίνουν δυστυχώς σανό ηθελημένα η αθέλητα, και επειδή φτάσαμε στο επίπεδο γελοιότητας όπου αντιπολίτευση να ασκείται μόνο με ψέματα προσβάλλοντας βάναυσα την αντίληψη μας, ιδού διότι ο νόμος υπάρχει από το 2016 https://www.taxheaven.gr/…/i…/law/4389/year/2016/article/196:

“”””-Τέλος, αναφορικά με τις κατηγορίες ακινήτων που δεν είναι δυνατόν να μεταβιβαστούν στην ΕΤΑΔ/ΕΕΣΥΠ αυτές είναι ξεκάθαρες τόσο στην υπουργική απόφαση του Ιουνίου όσο και στον ιδρυτικό νόμο της ΕΕΣΥΠ. Συγκεκριμένα, στην υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 2320/Β’/19.6.2018) αναφέρονται ρητά οι προϋποθέσεις μεταφοράς ακινήτων στην ΕΤΑΔ:
«Από τη μεταβίβαση εξαιρούνται όσα τυχόν από τα ανωτέρω ακίνητα εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παρ. 4 του άρθρου 196 του ν. 4389/2016 ή, γενικά, η μεταβίβαση τους είναι αντίθετη στις κείμενες διατάξεις.”
Αυτές οι εξαιρέσεις είναι:
α. Αιγιαλοί, παραλίες και παρόχθιες εκτάσεις, υδρότοποι,
β. περιοχές Ramsar,
γ. περιοχές Natura,
δ. αρχαιολογικοί χώροι,
ε. αμιγώς δασικές εκτάσεις, και λοιπά πράγματα εκτός συναλλαγής. (Όπως πλατείες, πεζοδρόμια , δρόμοι, γιαλοί, λιμάνια, όρμοι, λίμνες , κλπ, καθώς και όλα τα κοινόχρηστα, δλδ όλα όσα είναι προορισμένα για την εξυπηρέτηση δημόσιων, δημοτικών, κοινοτικών ή θρησκευτικών σκοπών)
Συμπερασματικά: Καμία μεταφορά ακινήτου δεν συντελείται εάν συντρέχει περίπτωση της παρ. 4 του άρθρου 196 του ν.4389/2016.
Οτιδήποτε άλλο διακινείται ή τάχα “αποκαλύπτεται” ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.””””

ΥΓ…Το δημόσιο δεν είχε ιδέα ούτε για τους υπαλλήλους του, ούτε για τα ακίνητα του, ουτε για τους οργανισμούς του, ούτε για την άπειρη γραφειοκρατία του. Το υπερταμείο πέρα από κάποια περιουσιακά στοιχεία που προορίζει για ρευστοποίηση λόγω υπερχρέωσης, εχει σκοπό να συντάξει ενα κατάλογο με τη κρατική περιουσία που ήταν αγνωστη στο πλήρες μέγεθός της.
Τώρα αρχίζει να συμμαζεύεται, οπως συμμαζεύεται η χώρα σταδιακά με το κτηματολόγιο που ακόμη δεν τελείωσε, παρά μόνο για ορισμένες περιοχές .
Θα πουλήσει για όσα εκδηλωθεί ενδιαφερον και καλά θα κάνει προκειμένου να καταπατώνται από επιτήδειους, να νέμονται με παθητικό που εμεις πληρώνουμε, η να χάνονται στη γραφειοκρατία, αφού πρώτα όμως εκτιμηθούν, όπως συμβαίνει σε πολλές προηγμένες χώρες του κόσμου.
ΟΜΩΣ, μνημεία, αρχαιότητες και όσα συμπεριλαμβάνονται στον νόμο του 2016 ΔΕΝ ρευστοποιούνται. Τέλος.
Η κάθε ανάρτηση που αφορά εκποίηση μνημείων είναι άκυρη & εκ του πονηρού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.