Στον ΣΚΑΪ για ταχύρρυθμα μαθήματα ο Μητσοτάκης

Ούτε ένα σύνθημα δεν μοιάζουν ικανοί να απομνημονεύσουν εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Και ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη αδιάβαστοι. 

Δεν φταίνε από τον ΣΚΑΪ φυσικά, στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη εντοπίζεται το πρόβλημα (όχι πως δεν το γνωρίζαμε, βέβαια). Και πηγαίνουν στη ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο με το νέο σύνθημα του κόμματος.

Είναι το «Μπορούμε».

Ξέχασαν και το «όλοι μαζί»…

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, η αποψινή ομιλία του Κ. Μητσοτάκη αναμένεται να κινηθεί σε έξι κεντρικούς άξονες: οικονομία, θεσμοί, ασφάλεια, παιδεία, διεθνή παρουσία της χώρας και ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών.

Κεντρικό σύνθημα της ομιλίας θα είναι το «Μπορούμε» καθώς, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής».

«Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών», σημειώνουν από τη Ν.Δ. και προσθέτουν:

«Θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής».

Τέλος, η Πειραιώς υπογραμμίζει ότι οι προτάσεις που θα περιγράψει ο Κ. Μητσοτάκης είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, «γατί η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.