Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ καλεί όλους τους Ελληνες στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

   Κάλεσμα από το blog μας ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ,το blog των ειδήσεων και της ενημέρωσης,αύριο 8 Σεμπτεμβρίου 2018 στις 7,30 μμ στην Θεσσαλονίκη.

   Πρέπει ειρηνικά να δείξουμε σε όλους την αντίδρασή μας στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους σκοπιανούς.

    Προτείνουμε λοιπόν όλοι οι Θεσσαλονικείς να βάλουν στα μπαλκόνια τους την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ να την βλέπουν ο Αλέξης,ο Κυριάκος,ο Βασίλης,ο Δημήτρης,ή Φώφη.

    Επειδή δεν κάνουμε μνημόσυνο,μαζί με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ που πρέπει να έχουμε όλοι στο συλλαλητήριο, να ανάψουμε και εκατοντάδες χιλιάδες κεριά για να δώσουμε έτσι μια ειρηνική απάντηση σε όσους απεργάζονται άλλα πράγματα χωρίς την συναίνεση των πολιτών.

   Ας αφήσουμε στην άκρη και άν είναι δυνατόν ας διώξουμε εκείνα τα γνωστά υποκείμενα που ο μόνος λόγος παρουσία τους θα είναι να δημιουργήσουν έκτροπα με μόνο στόχο να μην ακουστεί η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ των αληθινών Πατριωτών.

   Δυστυχώς αυτά τα υποκείμενα διόλου ενδιαφέρονται για την Πατρίδα μας αλλά εξυπηρετούν άλλους και άλλα συμφέροντα.

   ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν Ελληνες Πατριώτες με μια ΣΗΜΑΙΑ στα χέρια να διατρανώσουμε ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ οτι ‘‘Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ”.

ΥΣ:Θαυπάρχει και κάλυψη των γεγονότων απευθείας από το blog μας dynatielladanews.gr.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.