Ενα ακόμα fake news για την ”σχέση” Στέλιου Παππά με την μητέρα της Νοτοπούλου;;;;

Επειδή ζούμε στον αστερισμό των ψευδών ειδήσεων,πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε στην σελίδα του στο προφίλ του Ν.Σωτηρόπουλου η ”ειδηση” για την σχέση του Σ.Παππά (πρόεδρο ΟΑΣΘ ) με την μητέρα της νυν υπουργού ΜΑΚ-ΘΡΑΚ κα Νοτοπούλου.

Είναι κουτσομπολιό,είναι ακόμα ένα fake news;Περιμένουμε τις διαψευσεις και αν χρειαστεί την επέμβαση εισαγγελέα σε περίπτωση διασποράς ψευτικης είδησης!!!

Σάλος έχει προκληθεί στα social media tτις τελευταίες ώρες με την ανάρτηση του μέλους του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Σωτηρόπουλο μια φωτογραφία της νέας υπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου και της μητέρας της, η οποία έχει σχέση με τον πατέρα του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, Στέλιο, πρόεδρο του ΟΑΣΘ από το 2017.

Αντίθετα, πρόκειται για τον πατέρα του υπουργού. Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την απόφαση αυτή τότε, δήλωσε πως η επιλογή έχει τη δική της σημειολογία. Όπως διευκρίνισε η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίξει με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και για αυτό το λόγο τη διοίκηση αναλαμβάνει ένα «ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά».

https://mknews.eu/2018/09/01/notopoyloy-kai-stelios-pappas-i-axiokratia-toy-syriza-prosopopoiimeni-foto/

«Όλη η αξιοκρατία κ η οικονομική εξέλιξη στην Ελλάδα του σύριζα σε μια φωτογραφία. Μαμά Νοτοπούλου: Σύντροφος του Στέλιου Παππά, μπαμπά του Υπουργού. Κατερίνα Νοτοπούλου Καθαρίστρια μισθός 600€ Διευθύντρια Γραφείο ΠΘ 2.500€ Υπουργός 8.500€ Μόλις σε 3,5χρόνια» γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Επίσης μας έστειλαν και ένα βίντεο που μιλάει για αυτό το θέμα:

Δείτε την δήλωση Παππά:(ΕΔΩ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.