Εισαγγελική πρόταση «βόμβα» για τον Μαρινάκη!!!

Το εδώλιο του κατηγορουμένου στον Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα αναφορικά με την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων δείχνει ο εισαγγελέας Εφετών Περικλής Δράκος. 

Πιο συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός επανεξέτασε την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου, μετά την αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, του απαλλακτικού σκέλους του βουλεύματος, και προτείνει να οδηγηθεί σε δίκη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνα και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας.

Τον τελικό λόγο θα έχει το συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφασίσει για την παραπομπή ή όχι του Βαγγέλη Μαρινάκη και των υπολοίπων 27 κατηγορουμένων για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, την αναίρεση του απαλλακτικού σκέλους του βουλεύματος Σταμαδιάνου είχε ζητήσει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ωστόσο η πρόταση του για το κακούργημα της εκβίασης απορρίφθηκε ομόφωνα από το συμβούλιο του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, ενώ απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η αναίρεση ως προς τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της εκβίασης βάζοντας οριστικά στο αρχείο την υπόθεση για τις τρεις αυτές κατηγορίες.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.