Ο Πάνος Καμμένος έκλεισε τα στρατόπεδα του Κολωνακίου και επάνδρωσε τις μονάδες της παραμεθορίου

Ο Πάνος Καμμένος έβαλε τέλος εδώ και μήνες σε αυτό το διαχρονικό αντεθνικό και αντικοινωνικό αίσχος που αποτελούσε πραγματική μάστιγα για την εθνική άμυνα. Είναι αδιανόητο σε μία χώρα με συγκεκριμένους εξωτερικούς κινδύνους, οι πολιτικοί να έχουν δομήσει έναν επαίσχυντο μηχανισμό εξυπηρέτησης ημετέρων και προνομιούχων, αφήνοντας τα παιδιά που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη να κάνουν 2 και 3 υπηρεσίες στην ημέρα. Βάζοντας σε κίνδυνο την αποτρεπτική μας ικανότητα, αλλά κυρίως δημιουργώντας απέχθεια στον πανάρχαιο θεσμό του πολίτη – οπλίτη, ακρογωνιαίου λίθου της ίδιας της ύπαρξης του έθνους. Την ίδια στιγμή χιλιάδες νέοι υποτίθεται πως έκαναν το χρέος τους στην πατρίδα πέριξ της πλατείας Κολωνακίου και άλλων «απομακρυσμένων σημείων».

Γι’ αυτό ο Πάνος Καμμένος θα μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος Υπουργός Άμυνας της μεταπολίτευσης, διότι και σε αυτή την περίπτωση έπραξε το πατριωτικό του καθήκον, αποδίδοντας και κοινωνική δικαιοσύνη ακόμα και αν αυτό ήταν εναντίον των πολιτικών ωφελειών που δίνει ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης κατ’ επιλογήν.

Ο Πάνος Καμμένος, ο μακροβιότερος Υπουργός Αμυνας της μεταπολίτευσης, απέδειξε πως εάν υπάρχει η πολιτική βούληση και η θέληση να υπηρετήσεις την πατρίδα και όχι την τσέπη ή την κάστα σου, η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να γίνει πανίσχυρη. Και το κράτος, δίκαιο.

Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν πράττει για τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές. Εάν πιστεύετε ότι είναι αριστεία και μαγκιά να πίνεις καφέ στο Κολωνάκι ενώ κάποιος άλλος να λιώνει στις υπηρεσίες φυλώντας εσένα και το τομάρι σου, τότε μην ψηφίσετε Πάνο Καμμένο. Και φυσικά αυτή την ιστορική για τις ένοπλες δυνάμεις εξέλιξη, δεν την διαβάσατε στα συστημικά ΜΜΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.