Έρχεται η ώρα της αλήθειας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΑΠΟ Δευτέρα αρχίζει η κατεδάφιση των αυθαιρέτων στις πυρόπληκτες περιοχές και θα δούµε κατά πόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης συµφωνεί µε το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της περιοχής που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές.

ΣΕ περίπτωση κατά την οποία η Νέα Δηµοκρατία αρχίσει να προβάλει ασπίδα προστασίας στους καταπατητές όπως έκανε σε όλα τα χρόνια που είχε την διακυβέρνηση της χώρας, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποδειχθεί τζάµπα µάγκας.

ΑΠΟΦΑΣΗ του πρωθυπουργού είναι να τελειώσει οριστικά και αµετάκλητα το αίσχος της αυθαιρεσίας στην Αττική.

ΓΙ’ αυτό η Βουλή ψήφισε ένα νέο νόµο µε τον οποίο παρακάµπτονται οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τα διάφορα τεχνάσµατα που για χρόνια χρησιµοποιούσαν οι επιτήδειοι για να µονιµοποιήσουν την αυθαιρεσία.

ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ αρχίζουν τις κατεδαφίσεις και κανείς δεν πρόκειται να τις σταµατήσει.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κινείται και η Δικαιοσύνη για να εντοπίσει τις εγκληµατικές ευθύνες των ιδιοκτητών των αυθαιρέτων.

ΑΥΤΟΙ που παγίδευσαν τον κόσµο µε τις παράνοµες µάντρες, τους τοίχους και τα κάγκελα θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Όπως και ο φερόµενος ως ιδιοκτήτης του οικοπέδου που βρήκαν τραγικό θάνατο 26 άνθρωποι.

ΓΙΑΤΙ, όπως διαπιστώθηκε από την πρώτη έρευνα, το οικόπεδο ήταν καταπατηµένη έκταση του δηµοσίου και κανείς τόσα χρόνια δεν φρόντισε να αποκαταστήσει τη νοµιµότητα.

ΒΕΒΑΙΑ η µισή Αττική έχει κτιστεί αυθαίρετα και σε εκτάσεις που ανήκαν στο δηµόσιο και καταπατήθηκαν.

ΤΩΡΑ έφτασε η ώρα των αποφάσεων και της αλήθειας και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κυβέρνηση, αντιπολίτευση, δήµαρχοι, περιφερειάρχες και βεβαίως οι οικοπεδοφάγοι που καταπάτησαν εκτάσεις του Δηµοσίου.

ΠΗΓΗ: kontranews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.