Φωτιά ΤΩΡΑ – Εθνική τραγωδία: Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Αττική

Εθνική τραγωδία. Δυσάρεστες είναι οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές που μαίνονται στη δυτική και ανατολική Αττική. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, 8 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στη Ραφήνα. 

Μεταξύ των νεκρών, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ είναι δύο παιδιά. 

Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στις φωτιές. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος και ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας. 

Μάλιστα, ο κ. Μαθιόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

«Ίσως να υπάρχουν κι άλλοι νεκροί. Δεν ξέρουμε ακόμα. Δεν έχουν διασταυρώσει ακόμα τις πληροφορίες που έχουμε» ανέφερε συγκεκριμένα. 

Ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν δύο εγκαυματίες που έχασαν την ζωή τους οι οποίοι μεταφέρονται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

56 εγκαυματίες – Σε σοβαρή κατάσταση οι 11

Πενήντα έξι είναι οι εγκαυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Σισμανόγλειο και ΚΑΤ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Υγείας, από τους οποίους οι 11 είναι σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.