Λαϊκές Αγορές: Κατάργηση δύο σοβαρότατων υποδείξεων για τις άδειες κυκλοφορίας

Η ανακοίνωση. 
Σωματείο λαϊκων αγορών Μακεδονία:
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Το Σωματείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και σχετικά υπομνήματα προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατάφερε να καταργηθούν δύο σοβαρότατες υποδείξεις που αναγράφονται στις άδειες κυκλοφορίας των ΦΙΧ.
Εφεξής λοιπόν:
1. ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ γιατί όπως υποστηρίξαμε στο υπόμνημά μας οφείλει η πολιτεία να σεβαστεί την ισονομία, όπως σε κάθε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα όπου δεν λήγουν οι άδειες κυκλοφορίας των ΦΙΧ.
2. ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ «ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΑΪΚΩΝ» , είναι αδιανόητο εξηγήσαμε στο υπόμνημά μας προς το Υπουργείο, μεταφερόμενοι οι πωλητές προς τη λαϊκή αγορά ή πραγματοποιώντας αγορές να ελεγχθούν από κλιμάκιο της τροχαίας και να θεωρηθούν παράνομοι λόγω της συγκεκριμένης υποσημείωσης .
Σκόπιμο είναι επίσης να τονίσουμε τη μεγάλη συμβολή της υποψήφιας βουλευτή των ΑΝΕΛ κας ΒΑΛΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑΣ, η οποία μετέφερε τις θέσεις του Σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Μαυραγάνη Νικόλαο, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε για την κατανόηση και άμεση επίλυση των θεμάτων.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.