Οι επιλεκτικές “ευαισθησίες” του Πρώτου Θέματος και η αυτοδυναμία που κυνηγάει ο Μητσοτάκης

Να αυτά τα πολύ χυδαία δεν μπορεί όπως φαίνεται το Πρώτο Θέμα που πολύ θίχτηκε με την ανάρτηση που έκανε η Πάολα Ρεβενιώτη, η τρανσέξουαλ υποψήφια του ΜέΡΑ 25 του Βαρουφάκη (που έγραψε “να μην σας κάνει κούκου όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη”) και σήκωσε το θέμα κάνοντας λόγο για “χυδαία ανάρτηση”.

Τα – κατά το Πρώτο Θέμα- “λίγο χυδαία” όμως τα μπορεί όπως φαίνεται αφού λίγες μέρες που ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή με τον Κώστα Αρβανίτη και έλεγε, μεταξύ άλλων “τι να ολοκληρώσει; δεν κάνουμε σεξ” στον τηλεοπτικό αέρα, το Πρώτο Θέμα είδε μόνο έναν “”Επικό” καβγά”.

Βέβαια πριν τις ευρωεκλογές που ο στόχος γενικώς ήταν να “κοπεί” ό,τι γίνεται από το ΣΥΡΙΖΑ, εντελώς συμπτωματικά, το Πρώτο Θέμα και γενικώς τα γνωστά ΜΜΕ έπαιζαν κανονικότατα τα θέματα που αφορούσαν το ΜέΡΑ25 και “προμοτάριζαν” τον πρώην ΥΠΟΙΚ, ξεχνώντας όσα κατα καιρούς έγραφαν για τον – σύμφωνα με τους ίδιους – “τρισκατάρατο” Γιάνη Βαρουφάκη που χρέωσε τη χώρα με όσα δις ευρώ εκτιμά αυτή την περίοδο ο Ρέγκλινγκ (μπορεί να έχει φτάσει και το τρις πλέον…)

Τώρα που ο στόχος είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ να κυνηγήσουν και να πιάσουν την αυτοδυναμία το ΜέΡΑ25, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιές του και ο Γιάνης Βαρουφάκης μάλλον βρέθηκαν ξανά στο “πυρ το εξώτερον”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.