Πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Βόλβης σαρώνει από τις πρώτες δημοσκοπήσεις!!!

Η αβεβαιότητα περί «Κλεισθένη» και επικείμενων εκλογών, φαίνεται πως έχει ζεστάνει το ενδιαφέρον των υποψηφίων για τους δημαρχιακούς θώκους των περιφερειακών δήμων της Θεσσαλονίκης και φυσικά οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν πιάσει ήδη δουλειά.
Αν και οι δημοσκοπήσεις αυτές φέρουν τον νυν δήμαρχο κ. Λιάμα Διαμαντή στην πρώτη θέση με ποσοστό που δεν του δίνει την δυνατότητα να έχει την πλήρη αυτοδυναμία,μιας και τα ποσοστά είναι από 40% και κάτω.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση για τον Δήμο Βόλβης,είναι η υποψηφιότητα το γιατρού Ι.Βαλερή που εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να κατέβει υποψήφιος στον συγκεκριμένο Δήμο και παρουσιάζει εκπληκτικά ποσοστά από τις πρώτες δημοσκοπήσεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας από χθές.
Τρέχει ήδη μία από τοπική ιστοσελίδα που του δίνει προβάδισμα.
Φωτογραφία του Ιωάννης Βαλερής.
Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος είναι αρκετός για να ανατραπούν όλα και από ότι φαίνεται θα πάμε σε μια εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Βόλβης που ενδέχεται να ανατραπούν όσα γνωρίζαμε έως σήμερα και να έχουμε την μεγάλη έκπληξη από έναν άνθρωπο που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο για πρώτη φορά.
Σε επόμενα ρεπορτάζ θα αναφερθούμε στο εκλογικό φαινόμενο που ονομάζεται Ιωάννης Βαλερής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.