ΠΑΝΟΣ ΖΑΡΛΑΣ: ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ αντίο της Στέλλας Μιζεράκη

Το δικό της αντίο είπε μέσω των social media η Στέλλα Μιζεράκη στον Πάνο Ζάρλα, που βρήκε τραγικό θάνατο με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η Στέλλα Μιζεράκη υπήρξε πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο ριάλιτι αγάπης Power of Love και, μάλιστα, ήταν οι νικητές του παιχνιδιού, κερδίζοντας 10.000 ευρώ ο καθένας.

Μετά το παιχνίδι παρουσίασαν μαζί την εκπομπή “Σκάσε και Κολύμπα” στον ΣΚΑΙ, ενώ λίγους μήνες μετά η σχέση τους τελείωσε, ωστόσο, κράτησαν πολύ καλές επαφές μεταξύ τους.

Τη μέρα του θανάτου του πολλοί συμπαίκτες του από το Power of Love , αλλά και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, τον αποχαιρέτησαν ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media και γράφοντάς του όμορφα λόγια.

Η Στέλλα Μιζεράκη θέλησε να τον αποχαιρετήσει και εκείνη με τον δικό της τρόπο, όπως και ο πατέρας της, ο οποίος τον είχε γνωρίσει όσο η κόρη του και ο Πάνος ήταν ζευγάρι.

Το αντίο της Στέλλας στον Πάνο:

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό αντίο της Στέλλας Μιζεράκη Η ανάρτηση του πατέρα της Στέλλας:

Όταν η Στέλλα και ο Πάνος νίκησαν στο Power of Love:

Πηγή: https://www.news247.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.