Ανεξάρτητοι Ελληνες…ξεκάθαρη θέση

η εικόνα προφίλ του Αθανασούδης Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος Αθανασούδης

Είμαι υπέρ της ονομασίας της γείτονος χώρας με οποιοδήποτε μη ελληνικό όνομα ή όρο επιλέξουν, και ειδικότερα που δεν περιλαμβάνει τον όρο ‘Μακεδονία’ ή παράγωγο του, την ίδια στιγμή που ο λαϊκισμός και η πατριδοκαπηλία, το εμπόριο πατριωτισμού έχει χτυπήσει ‘κόκκινο’, οι άστοχες διχαστικές δηλώσεις κάποιων ευτυχώς ολίγων για λόγους ίσως πολιτικής αυτοπροβολής διακωμωδούν το γνήσιο δίκαιο ελληνικό αίτημα, ενώ οι ‘Μακεδονομάχοι των off shores’ που στέκεται η δίβουλη γνώμη τους περί της ονομασίας της γείτονος και δεν εξηγούν επακριβώς τη θέση τους περί ποιας τελικά επιλογής σύνθετης ονομασίας κλίνουν, ενορχηστρωμένα και με μεγάλη αγωνία περιμένουν να δρέψουν τους καρπούς της προσπάθειας τους αποσταθεροποίησης και ανακοπής της πορείας της χώρας προς την έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία αυτόν τον Αύγουστο, πουλώντας σας …πατρίδα με προπέτασμα καπνού το Σκοπιανό ζήτημα .
Είμαι Ανεξάρτητος Έλληνας, όσοι με γνωρίζετε κι από κοντά ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι Πατριώτης, δεν είμαι ‘εθνίκι’ (?), γιατί απλά δεν είμαι εθνικιστής, ποτέ δεν υπήρξα.. στην Ελλάδα του 2018 έχουν μπερδευτεί και οι έννοιες.. Για μένα πατριωτισμός πχ είναι και να ακούει κανείς.., να ακούω εγώ προσωπικά Μελίνα Μερκούρη και να δακρύζω.. Τόσο εγώ όσο και όλοι οι ΑΝΕΛ στεκόμαστε μακριά από άναρθρες κραυγές, λαϊκισμούς, ρητορική διχασμού, πατριδοκαπηλίες και αναβίωση Τριωδίου ..ακριβώς γιατί είμαστε Πατριώτες. Εκφράζουμε και είμαστε το Πατριωτικό κέντρο.
Μια ήρεμη πολιτική δύναμη ευθύνης με φωνή που ενώνει όλους τους Έλληνες, παρόλες τις μάταιες προσπάθειες κι είναι πολλές περί της εμφανίσεως και αποδείξεως του αντιθέτου..
Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν γιατί εξ αρχής του έχουμε εξηγήσει ξεκάθαρα ποιες είναι οι δικές μας θέσεις, και μάλιστα επί όλων των θεμάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.
Όσον αφορά, επανέρχομαι, επί του θέματος της ονομασίας της γείτονος χώρας η θέση μας είναι εξ αρχής πάγια, διαρκής, διαυγής, ξεκάθαρη,..χωρίς το ζήτημα να γίνεται προϊόν οποιασδήποτε εκμετάλλευσης με άναρθρες κραυγές όπως προείπα, διχαστικούς λόγους, λαϊκισμούς, πατριδοκαπηλίες.., όπως δυστυχώς παρατηρώ από πολλούς και πολλές μεριές..και θλίβομαι.
Όσο δεν υπάρχει μια τελική τελεσίδικη αμετάκλητη καταληκτική πρόταση συμφωνίας που έχει διέλθει εξ όλων των απαραίτητων σταδίων ώστε να λάβει το χαρακτήρα της μόνιμης, ολοκληρωμένης και ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ για το ζήτημα της ονομασίας της γείτονος χώρας δεν υπάρχει καμία διαφωνία, γιατί δεν υπάρχει καμία ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξ αρχής ήταν και είναι ΣΑΦΕΙΣ και έναντι του κυβερνητικού τους εταίρου και φυσικά έναντι του ελληνικού λαού, με τις θέσεις τους ξεκάθαρες εξ αρχής ‘πάνω στο τραπέζι’. Οι ΑΝΕΛ είναι ήρεμη υπεύθυνη πολιτική δύναμη μακριά από άναρθρες κραυγές, ρητορική μίσους και διχασμού, λαϊκισμούς, εν γένει διχαστικούς λόγους και πατριδοκαπηλίες, και υπέρ της αποφυγής της προσέγγισης στα άκρα • και η μόνη πολιτική δύναμη, ήδη κυβερνητικός εταίρος, με ξεκάθαρη και διαυγέστατη θέση επί του θέματος εξ αρχής χωρίς αμφιταλαντεύσεις και παλινωδίες.
Όταν θα υπάρξει τέτοια όποια πρόταση θα την αξιολογήσουμε…
Ομιλία Πάνου Καμμένου στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος, 11-01-2018

Όλοι περιμένουν και ζητούν από τους ΑΝΕΛ να δώσουν ει δυνατόν καθοριστικές λύσεις επί των ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, και τούτο είναι φανερό, γιατί ήδη είναι και κυβερνητικός εταίρος, αλλά ούτε τους στήριξαν όταν τους ζητήθηκε, ούτε τους στηρίζουν ακόμη και τώρα..
Και ήρθε η ώρα να ξανακοιταχθούμε στα μάτια..
Οι ΑΝΕΛ πάλεψαν και παλεύουν με το μικρό αυτό ποσοστό που τους έδωσαν οι Έλληνες πολίτες, 3,7%, και ανθίστανται σε ό,τι δύνανται και μπορούν με τις μικρές τους δυνάμεις, στα θετικά καλά μαζί και στα αρνητικά κακά απέναντι καταψηφίζοντας, ενώ με ένα
άλλο μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό θα καθοδηγούσαν τις εξελίξεις..
Ας είναι..!
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΗΔΗ) ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..
για αυτό κι εσύ που έφτασες μέχρι εδώ διαβάζοντας αυτές τις λίγες γραμμές και σκέψεις, αν ανήκεις σε εκείνους που δεν τους στήριξαν και δεν τους στηρίζουν , από αυτούς και εσύ παρόλα αυτά ζητάς τώρα …άμεσα επιτακτικά…λύση.
(Ξανά)Ένωσε τη φωνή σου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες!
Σκέψου σοβαρά νηφάλια και (επανα)καθόρισε τη στάση σου..
Γίνε μέρος της λύσης που ζητάς.

https://youtu.be/aZ_DdwI7LkU
Συνέντευξη τύπου Πάνου Καμμένου, 12-06-2018
Στο 37:40″ και μετά.. “…κι αν χρειάζεται και με άλλα μέτρα..”…

Γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τη βαθυστόχαστη διεισδυτική σκέψη τους και πραγματικά υπεύθυνη και σοβαρή στάση τους απαλλαγμένη από οποιαδήποτε πολιτική εκμετάλλευση, πατριδοκαπηλία, λαϊκισμό , έχουν να πουν τη τελευταία λέξη………..και θα την πουν ΟΠΟΥ κι ΟΤΑΝ πρέπει.
Αν δεν υπήρχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έπρεπε να τους εφεύρουμε, να τους δημιουργήσουμε. Και ο Πάνος Καμμένος τους δημιούργησε, ως τη πρώτη και τελευταία γραμμή άμυνας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ως τη τελευταία ελπίδα αυτού του τόπου.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ.
https://youtu.be/1WzZ5yBCOHo..

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Το Αναγκαίο Καλό.

Κωνσταντίνος Αθανασούδης.
Δικηγόρος,
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
Αναπλ. Γραμματέας Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης των ΑΝΕΛ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.