Για ποιό λόγο ο Φαήλος Κρανιδιώτης κάνει μήνυση στον Γ.Μπουτάρη

Λουκάς Καβακόπουλος

Ο Φαήλος με τη μήνυσή του, ηρωοποιεί οριστικά τον Μπουτάρη.
Δώρο του κάνει την επόμενη δημαρχία. Συσπειρώνει όλους τους ψηφοφόρους του Μπουτάρη, και θα κάνει αργότερα ακόμη και εχθρούς του να ντραπούν και να τον ψηφίσουν.

Αλλά τι περιμένεις από παντελώς ανερμάτιστους και ακραίους
ανθρώπους; Φυσικά και δεν ξέρουν τι κάνουν, ούτε καν για τα δικά τους συμφέροντα…

Λίγο μυαλουδάκι αν έχει κανείς, θα συνειδητοποιήσει ότι απέναντι στη μήνυση που κατέθεσε ο Φαήλος,

α) καθώς οι δηλώσεις του Μπουτάρη έγιναν πριν 2 ολόκληρα χρόνια, και τότε υπήρξαν ελάχιστες αντιδράσεις, θα γιγαντωθεί το επιχείρημα ότι η μήνυση γίνεται τώρα μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί η άνανδρη επίθεση,

β) θα στηρίξουν τον Μπουτάρη οι ποντιακές οργανώσεις (τις οποίες μάλιστα βοήθησε να ενωθούν),
β) και όλοι οι “διαφορετικοί”, όπως και αν ορίζει ο καθένας τον εαυτό του

γ) θα βγει στη φόρα η παραπληροφόρηση (και θα το ακούσουν και οι πέτρες ότι δεν έδωσε καμία άδεια στο Radical),

ε) και θα βγούνε ανόητοι εκείνοι που κατηγόρησαν το Δήμαρχο για τις δηλώσεις του για τον Κεμάλ, γιατί το δικαστήριο θα καταλήξει (αναγκαστικά) ότι απομόνωσαν απλά λέξεις από φράσεις του.

Υ.Γ.: Να προσθέσουμε εδώ ότι στα αγγλικά η φράση “Ι don’t give a shit If Kemal killed Greeks or not” σημαίνει “Εμένα δεν με νοιάζει αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες ή όχι”, κάτι που δεν συνιστά άρνηση της Γενοκτονίας, απλά λέει ότι τον ίδιο δεν τον νοιάζει, στο πλαίσιο κάποιου άλλο πράγματος που λέει παρακάτω. Οι λέξεις είναι σίγουρα προσβλητικότατες απέναντι στους Έλληνες, το ότι δεν αποτελεί άρνηση της Γενοκτονίας όμως αποδεικνύεται εύκολα στο δικαστήριο (ρωτήστε κάποιον που ξέρει καλά τη γλώσσα και θα σας το εξηγήσει).

Άντε να δούμε ποιος θα κατέβει μετά την προφανή ήττα της μήνυσης εναντίον του Μπουτάρη, για να …δικαιολογήσει και να “εκπροσωπήσει” τη βία και τους ακραίους.

Σκοπός βέβαια του Φαήλου είναι μόνο είναι να μαζέψει την υποστήριξη και την ψήφο μερικών ανενημέρωτων, όπως έκανε κάποτε και ο Καρατζαφέρης. Χέρι-χέρι…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.