Οι φασίστες δεν είναι πρόσφυγες-Αμεση λύση να δώσει η κυβέρνηση

Απανωτά τα κρούσματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με το που άρχισε το Ραμαζάνι, κατά πραγματικών προσφύγων από φασίστες ισλαμιστές. Ο λόγος των επεισοδίων φαίνεται ότι είναι επιθέσεις κατά ανθρώπων που δεν τηρούν τα έθιμα του Ραμαζανίου. Επειδή στην Ελλάδα αυτά τα θέματα τα έχουμε λύσει εδώ και δεκαετίες, είναι αδιανόητο άνθρωποι που φιλοξενούνται στην Ελλάδα να επιδεικνύουν τέτοιες φασιστικές συμπεριφορές. Πρέπει να απελαύνονται εφόσον ταυτοποιείται η συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους ρατσιστικές επιθέσεις. Και λύση υπάρχει. Ακόμα και αν αυτή πρέπει να γίνει σε συνεργασία με την συριακή κυβέρνηση, όπου μπορούν να επιστρέφονται τα άτομα που δημιουργούν αυτές τις εντάσεις. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και με το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Δεν θα γίνει η Ελλάδα που αποτελεί το λίκνο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θέατρο ρατσισμού και μισαλλοδοξίας. Η κυβέρνηση λοιπόν οφείλει να δώσει άμεσα λύση και να διασφαλίσει την ζωή και την ευημερία των πραγματικών προσφύγων έναντι των καθαρμάτων που τείνουν να αποτελέσουν μάστιγα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.