Επικροτούμε την βία ή όχι;-Ας θυμηθούμε τις μαύρες σελίδες των τελευταίων ετών με προπηλακισμούς πολιτικών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

η εικόνα προφίλ σας Γιώργος Αθανασίου

2010

Η Επίθεση στον Χατζηδάκη,»video- φώτο

Εξαγριωμένοι διαδηλωτές επιτέθηκαν πριν λίγο στον πρώην υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος περνούσε από την οδό Πανεπιστημίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Όταν είδαν τον Κωστή Χατζηδάκη, απλός κόσμος άρχισε να τρέχει και να τον κυνηγά, φωνάζοντας «θα φάτε ξύλο όλοι», ενώ τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές.

«Θα ξαναπεράσω από πορεία. Δεν πρόκειται να κρυφτώ»

Τα διεθνή ΜΜΕ για την επίθεση στο Χατζηδάκη

2011

Επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο

Επικίνδυνη μορφή λαμβάνουν πλέον οι αποδοκιμασίες των πολιτών κατά των εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, με γιουχαρίσματα, γιαουρτώματα, αλλά και άσκηση σωματικής βίας.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ένας συνεργάτης του κ. Λοβερδου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεωργιος Γεννηματάς».

Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο

Νεαρός έριξε γροθιά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη 

Χάος επικράτησε  στα Τρίκαλα, όταν αγανακτισμένοι πολίτες μπήκαν προπηλάκισαν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βρισκόντουσαν στην εξέδρα των επισήμων ενώ ένας νεαρός γρονθοκόπησε τον βουλευτή Χρήστο Μαγκούφη, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος.

2012
Ξυλοδαρμός στον Μιχάλη Αρβανίτη, πρώην βουλευτή της Χ.Α. από αναρχικούς στην Πάτρα το 2012
Αποτέλεσμα εικόνας για Ξυλοδαρμός στον Μιχάλη Αρβανίτη, πρώην βουλευτή της Χ.Α. από αναρχικούς στην Πάτρα
2013

Eπίθεση με καδρόνια δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στo Kερατσίνι

Eπίθεση με καδρόνια δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στo Kερατσίνι - Φυγαδεύτηκε με ματωμένη μύτη [βίντεο]

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Οπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση και μετά προπηλακίστηκε από νεαρούς συγκεντρωμένους στο Κερατσίνι, για να φυγαδευθεί τελικά με μοτοσυκλέτα συνεργάτη του

«Φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ…ες», ακούστηκε από μερίδα του συγκεντρωμένου πλήθους που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

2015

Βίντεο – σοκ με τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου έξω από τη Βουλή

Σοκάρουν οι σκηνές από τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου έξω από τη  Βουλή από ακραία στοιχεία, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των Ποντίων για της δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη. 

Την ώρα που πήγε να κάνει δήλωση ο κ. Κουμουτσάκος​, ομάδα αγνώστων άρχισαν του φωνάζουν, να τον γιουχάρουν και άμεσα άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές. Ταυτόχρονα άρχισαν να εκτοξεύουν εναντίον του ποτήρια με καφέ και μπουκάλια. 

Βίντεο - σοκ με τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου έξω από τη Βουλή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.