Πανηγυρίζουν τη συρρίκνωση…

Ειλικρινά, θα πρέπει κάποια στιγμή να διασταυρωθεί, αν εκεί στην Πειραιώς είναι τόσο ανόητοι που πιστεύουν αυτά που λένε ή αν θεωρούν τον κόσμο ανόητο, ώστε να πιστέψει ότι του «σερβίρουν».

Πανηγυρίζουν διότι όπως λένε, το κόμμα έχει πλέον 155 χιλιάδες μέλη. Την ώρα μάλιστα που τα 3/4 των δωδεκάευρων τα πλήρωσαν οι υποψήφιοι. Και ωραία, τα 155 χιλιάδες μέλη βρε κοκορόμυαλοι είναι επιτυχία; Στις εσωκομματικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία είχε 405 χιλιάδες μέλη και σήμερα έχει 155 χιλιάδες κι αυτά τα περισσότερα εξαγορασμένα και εσείς μιλάτε για επιτυχία;

Η μόνη επιτυχία, η οποία και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, είναι ότι αν αυτό το νούμερο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως στα ταμεία του κόμματος μπήκε το ποσό του 1.860.000 ευρώ.  Κάτι που σημαίνει ότι θα πληρωθούν και εκείνοι οι φουκαράδες οι εργαζόμενοι, που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος απ΄τον καιρό που ήταν πρόεδρος του κόμματος ο Καραμανλής. Διότι επί Σαμαρά, τα μηνιάτικα τους τα κάρφωναν με πινέζες στους τοίχους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.