Προσήχθησαν δέκα μέλη του Ρουβίκωνα στην Τήνο-Εύσημα Μητσοτάκη στον δήμαρχο Τήνου

Δέκα μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνα προσήχθησαν στην Τήνο, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Σιώτος, μετά την εισβολή που πραγματοποίησαν στο Δημαρχείο της Τήνου, όπου πέταξαν φέιγ βολάν κατά της δημοτικής αρχής και αποχώρησαν.

 
Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο Δημαρχείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο των δύο υπαλλήλων του Δήμου, ύστερα από το τροχαίο με απορριμματοφόρο.

Τα εύσημα στο δήμαρχο της Τήνου και στους αστυνομικούς του νησιού, για τη στάση τους απέναντι σε μέλη του Ρουβίκωνα, έδωσε με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Γ. Σιώτο και στους αστυνομικούς της Τήνου. Οι «ακτιβιστές» του Ρουβίκωνα θα δικαστούν στη Σύρο μετά από μήνυση του Δημάρχου για την εισβολή τους στο Δημαρχείο του. Κε Βούτση, κ. υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είδατε πόσο εύκολο είναι, όταν υπάρχει πολιτική βούληση;», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.