7 συναρπαστικά λεπτά με Κύρτσο, Μαρινάκη και αποκαλύψεις για τη σχέση με τους Μητσοτάκηδες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πήγα και παρακάλεσα τη Ντόρα στο Καρπενήσι»

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε στα χέρια του ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα του Τύπου, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, μόνο και μόνο για να μην πέσει σε… ξένα χέρια. Και όταν γράφουμε “ξένα χέρια” εννοούμε να μην πέσει στα χέρια κάποιου επιχειρηματία ή εκδότη ο οποίος είτε θα ήταν ουδέτερος στην αντιπαράθεση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε θα ήταν εχθρικός προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ολόκληρη η διαπλοκή έσκουζε από το πρωί μέχρι το βράδυ μήπως και τυχόν ο ΔΟΛ περνούσε στον Ιβάν Σαββίδη. Τελικά ο ΔΟΛ έγινε ΔΟΜ και όλοι ηρέμησαν.

Με λίγα λόγια ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνοντας στα χέρια του τον ΔΟΛ έκανε το χατίρι (να το πούμε κομψά) της Αγίας Οικογένειας με την οποία συνδέεται συγγενικά, αφού είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη. Εξασφάλισε ένα ακόμη Μέσο για τη μάχη που δίνει το κατεστημένο ενάντια στην κυβέρνηση Τσίπρα, στη μάχη που δίνει η διαπλοκή να κάνει τον ανίκανο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Κι όμως, αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά.

Δείτε το αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ από το 2009, τότε που ο “βασιλιάς της κυβίστησης”, Γιώργος Κύρτσος, αποκάλυπτε το παρασκήνιο γύρω από το πως Μαρινάκης και Ντόρα είχαν πάρει τον “Ελεύθερο Τύπο”, μόνο και μόνο για να μην καταλήξει στα χέρια του εκδότη, ο οποίος σήμερα, βέβαια, ακολουθεί κι αυτός, ως ευρωβουλευτής της ΝΔ, πιστά τον πολιτικό καθοδηγητή του κόμματος, Βαγγέλη Μαρινάκη. Κατά τα άλλα, ο Μαρινάκης δεν γνωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό ισχυρίζεται ο ίδιος, αυτό ισχυρίζεται και ο Μαρινάκης

Όσο για τον Κύρτσο. Μόνο θλίψη. Εκεί που γλύφει, έφτυνε.

Πως αλλάζουν οι καιροί…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.