ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ!

η εικόνα προφίλ του Γιάννης ΜοίραςΓιάννης Μοίρας

Από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να αγοράσω από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης ούτε μία πάστα. Αφορμή το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης, με πρόφαση ότι διατίθεται να δώσει 500€ το μήνα σύνταξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου μας Μπαλταδώρου, τάχα καταγγέλλει δημόσια ότι το κάνει αυτό τάχα “επειδή το κράτος είναι ανάλγητο έως ανύπαρκτο και μάλιστα εχθρικό και ταυτοχρόνως βλάσφημο σε κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο”.

Τα ορφανά και τη χήρα του νεκρού θα τους χρηματοδοτήσουν η Βουλή των Ελλήνων με απόφαση που έλαβε και τα ασφαλιστικά ταμεία σύμφωνα με το νόμο καθώς ο πιλότος μας σκοτώθηκε στην ώρα του καθήκοντος. Κατά την άποψή μου δεν έχουν ανάγκη τη χρηματοδότηση κανενός ο οποίος ενεργώντας πάνω στην τραγωδία που βιώνει η οικογένεια και στο πένθος που μοιράζονται όλη η Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες, δημιουργεί ευκαιρίες να εξαπολύσει χολή ακραίου αντιθεσμισμού και ακραίας μισαλλοδοξίας, μαζί με την όποια σκέψη και υποψία που εύλογα μου δημιουργείται για διάθεση αυτοπροβολής και αυτοδιαφήμισης. Η οποία καταλήγει, κατά την άποψή μου και πάλι, σε αυτοδυσφήμηση.

(Ιδού και τα κατάλληλα συχαρίκια στον δήθεν ευεργέτη http://www.xryshaygh.com/…/sugcharhthria-ston-epicheirhmati…)

Φωτογραφία του Γιάννης Μοίρας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.