Ντιλέκ Ιμάμογλου: Η εντυπωσιακή σύζυγος στο πλευρό του νέου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είναι το πρόσωπο της ημέρας σήμερα στην Τουρκία. Ποια είναι όμως η άγνωστη εντυπωσιακή ξανθιά σύζυγος που έχει στο πλευρό του;

Αποφοίτησε από το δημοτικό σχολείο της Τραπεζούντας και στο γυμνάσιο μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Kadir Has. Λίγο πριν μπει στο πανεπιστήμιο γνώρισε μέσω του οικογενειακού της περιβάλλοντος τον Εκρέμ, με τον οποίο παντρεύτηκαν δυο χρόνια αργότερα και απέκτησαν μαζί δύο γιους και μια κόρη. Είναι παντρεμένοι εδώ και 23 χρόνια και ο Εκρέμ δεν κρύβει το θαυμασμό του για εκείνη.

Γεννημένος στην Τραπεζούντα το 1970, ο Εκρέμ Ιμάμογλου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης από όπου αργότερα απέκτησε και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Στα μαθητικά του χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο στην Τραμπζονσπόρ και αργότερα διετέλεσε μέλος του ΔΣ της. Από νωρίς απασχολήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής και ανάθεσης έργων, της οποίας έγινε πρόεδρος το 1992.

Το 2009 προσχώρησε στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Λαικού Κόμματος (CHP) με το οποίο εξελέγη το 2014 δήμαρχος της πόλης Beylikdüzü, συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό 50,44% των ψήφων στις δημοτικές εκλογές.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.