ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΒΕ: ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΠΩΣ θα χρειαζόταν να αποδείξουμε ότι είμαστε Μακεδόνες

Την ανάγκη να δοθούν μάχες για τα μακεδονικά προϊόντα υπογράμμισε κατά την τοποθέτησή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, κατά τη συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε ο ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη για τις εμπορικές ονομασίες.

Στη συνάντηση, στην οποία μετέχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικωστας και εκπρόσωποι φορέων και επιμελητηρίων της Μακεδονίας, ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη να προστατευτούν τα μακεδονικά προϊόντα, αφού όπως τόνισε πρόκειται για συμφέροντα της Μακεδονίας και της μακεδονικής γης και όχι μόνο των επιχειρήσεων.

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους τόνισε πως αποτελούν συνεχιστές των πατεράδων και των παππούδων τους.

«Ποιος φανταζόταν ότι θα χρειαζόταν να αποδείξουμε πως είμαστε Μακεδόνες» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «καλούμαστε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες».

Στη συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε ο ΣΕΒΕ, έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων στελέχη και βουλευτές της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης με τη στήριξη του κόμματος, Νίκος Ταχιάος.

mit-1.jpg

mit-2.jpg

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.