Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Μακεδόνα Θόδωρου Τοσουνίδη στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο  Γιώργος Αθανασίου

Ο Π. Καμμένος, ανακοίνωσε ότι υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι  ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Ο Μακεδόνας υποψήφιος Ευρωβουλευτής με καταγωγή από τις Σέρρες,ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης το 2014,ενώ εδώ και ένα χρόνο ανέλαβε καθήκοντα Εκπρόσωπου Τύπου των ΑΝΕΛ.

Το πολιτικό του προφίλ είναι κεντρώο και τυγχάνει θετικής αναγνώρισης από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Τοσουνίδης έχει τοποθετηθεί κάθετα ενάντια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό κάνει την πιθανή εκλογή του ένα ισχυρό μήνυμα προς τις Βρυξέλλες και την Ευρώπη, κατά της συνεχιζόμενης προσπάθειας του κράτους των Σκοπίων (σήμερα “Βόρειας Μακεδονίας”) να κλέψει το καθαρά ελληνικό υπόβαθρο της Ονομασίας “Μακεδονία”.

Ξεκινάει η μάχη για μια Ευρώπη των Εθνών,για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών όπως την οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όχι μια επαρχία των Βρυξελλών,μια Ευρώπη των Τραπεζιτών.

Να ενισχύσουμε και να ισχυροποιήσουμε την Ελλάδα στις αποφάσεις της ελίτ και των κλειστών θυρών των Βρυξελλών,ώστε να μπορούμε να έχουμε λόγο ισότιμο στις αποφάσεις,για να ελέγχουμε και να επηρεάζουμε το κατεστημένο.

Είναι αλήθεια ότι ο Ευρωσκεπτικισμός είναι έντονος τόσο από τις πολιτικές λιτότητας που επιβάλλονται στους πολίτες όσο και για το έλλειμμα Δημοκρατίας στο όνομα της επιβίωσης του τραπεζικού συστήματος.

Εχουν στρέψει όλες αυτές οι πολιτικές τους λαούς, σε ακραίες επιλογές και επικίνδυνες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει  με κατάρρευση η ΕΕ.

Είναι ο θυμός και η δυσπιστία απέναντι στις αποφάσεις που παίρνονται από το ”Ιερατείο” των Βρυξελλών και οι παράξενες παρεμβάσεις εξωθεσμικών παραγόντων τύπου Σόρρος που επιβάλλουν δικές τους πολιτικές ενάντια στα Εθνη-Κράτη και την πλήρη ομογενοποίηση των πολιτών με αρνητικές συνέπειες.

Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε και να συνεχίζουμε με κάθε ευκαιρία και κάθε τρόπο να κατοχυρώσουμε ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και Ελληνική,χωρίς εκπτώσεις.

Οι ΑΝΕΛ μέσα σε αυτό το κλίμα που διαμορφώθηκε εδώ και χρόνια στους κόλπους της ΕΕ,θα δώσει τον αγώνα μαζί με τους Ελληνες πολίτες για μια Ευρώπη Δημοκρατική,ίσων ευκαιριών,για μια ευρώπη των Λαών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.