Κικίλιας και ΝΔ δουλεύουν καλά την μονταζιέρα για να διαστρεβλώσουν σχόλιο του Π.Καμμένου σε συνέντευξή του στο ΤRT

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Με αφορμή το σχόλιο του Π.Καμμένου στην συνέντευξη στο TRT και την αναφορά που έκανε ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τους βόρειους γείτονες,τόσο από την Αλβανία όσο και απο τα Σκόπια,άδραξε την ευκαιρία ο κ.Κικίλιας να ομιλήσει περί στρατιωτικής εισβολής στα Σκόπια.

Εντελώς αήθης επίθεση προς τον Π.Καμμένο και προφανώς για να δημιουργήσει εντυπώσεις και ζήτημα προς μια συζήτηση σε λάθος δρόμο.

Ο κ. Κικίλιας μίλησε για απίστευτες δηλώσεις και πολιτικές πράξεις, ευφυολογήματα και πυροτεχνήματα που δικαίως έχουν κάνει τον κόσμο να απηυδήσει. «Έχει χαθεί η μπάλα. Δεν επιτρέπεται αυτό σε ανθρώπους που πέρασαν από θέσεις ευθύνης, από υπουργεία, όπου κανείς πρέπει να μετράει μια προς μία τις λέξεις του και που μόνο οι πράξεις έχουν σημασία» σημείωσε.

Βέβαια στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλες ειδησεογραφικές σελίδες αποδίδοντας άλλο νόημα από το πραγματικό.

Τι ακριβώς είπε και εννούσε ο Π.Καμμένος;

Στέκουν οι δηλώσεις Κικίλια;

Ο Π.Καμμένος είπε κατά λέξη στην αναφορά του για τα Σκόπια:

«Αμυντικά δεν μας απασχόλησαν ποτέ τα Σκόπια, τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα, θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία»

Είναι βέβαιο ότι σε υπερθετικό βαθμό ο Π.Καμμένος κατέδειξε ότι πραγματικά δεν υπάρχει κίνδυνος από τον βόρειο γείτονάς μας και ότι η στρατιωτική ισχύει της Ελλάδας είναι τέτοια που είναι θέμα ωρών,αν υποτίθεται -λέμε αν-είχε βλέψεις ο ανύπαρκτος στρατός των Σκοπίων να στραφεί ενάντια στην Ελλάδα. (ΕΔΩ μετά το 10′).

Αρέσκονται στη ΝΔ να ασχολούνται με τον Π.Καμμένο και φυσικά να διαστρεβλώνουν το νόημα των όσων είπε αποκόπτοντας τη συγκεκριμένη φράση από το σύνολο της σκέψης και του συλλογισμού για τον μη κίνδυνο από χώρες όπως η Αλβανία και τα Σκόπια.

Μιας και έγινε αυτή η αναφορά ας δούμε  τι μεγέθους στρατού διαθέτει η συγκεκριμένη χώρα σε έμψυχο και άψυχο υλικό.

Όλος ο στρατός που έχουν τα Σκόπια αριθμεί 9.000 αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες.

Δεν συμπληρώνει ούτε μεραρχία.

Το σύνολο των τανκς αυτού του στρατού είναι 31 στον αριθμό. Πρόκειται για παλιά σοβιετικά T-72 του 1971.

Η χώρα δεν διαθέτει πολεμική αεροπορία.

Έχει 14 ελικόπτερα, τα 12 ρωσικά και 2 αμερικάνικα Bell UH-1.

Μιλάμε λοιπόν ότι στρατιωτικά είναι ανύπαρκτη σε σχέση με την Ελλάδα που διαθέτει ένα από τους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου.

Ο κόσμος κύριε Κικίλια ακούει,βλέπει και κρίνει το τι λέει ο καθένας,για αυτό να είστε πιο προσεχτικός και να μη κάνετε την τρίχα τριχιά,όπως λέει και ο λαός μας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.