Εντέλει είμαστε Σοβιετία;Αποκαλύπτονται μίζες να ”κάνουν βόλτες” και ΟΛΑ τα ΜΜΕ ΣΙΩΠΗ;

Η δημοκρατία μας είναι μολυσμένη. Θυμίζει οργουελικό πολίτευμα, θυμίζει σοβιετική ένωση επί Λένιν η επί Μπρέζνιεφ. Το δεξί χέρι του Σημίτη, ο Θόδωρος Τσουκάτος, αποκαλύπτει ότι εισέπραξε από εταιρείες 16 δισεκατομμύρια δρχ και τα πήγε σε μαύρες σακούλες στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, είδηση που σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος της Δύσης θα έπαιζε Πρώτο Θέμα σε κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα, θα είχε ήδη προκαλέσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, θα συντάραζε το σύστημα συθεμελα. Ειδικά από την στιγμή που οι μίζες διακινήθηκαν την εποχή του σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Όταν δεκάδες χιλιάδες πολίτες καταληστεύθηκαν και πολλοί οδηγήθηκαν μέχρι και την αυτοκτονία.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Σημίτης αγόραζε τις εκλογές του 2000, βιάζοντας κατάφωρα την ελληνική Δημοκρατία. Πραγματοποιώντας κάτι που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την αποστασία του 1965.

Και όμως, τα συστημικά μέσα και τα κόμματα βγάζουν ανακοινώσεις για το ανύπαρκτο θέμα του δανείου του Παύλου Πολάκη, ύψους 100.000 € με εγγύηση το σπίτι του. Το τραγελαφικό είναι ότι τα ίδια μέσα χρωστάνε 30 φορές όσα χρωστάει ο Πολάκης, χωρίς εξασφαλίσεις και με τεράστια χρέη ακόμα και στο Δημόσιο. Και για την ομολογία Τσουκάτου, δεν βγάζουν λέξη.

Η δημοκρατία μας δολοφονείται. Και δολοφονείται με κυρία ευθύνη αυτή των πολιτών, που όπλισαν το χέρι τότε του Σημίτη και σήμερα ετοιμάζονται να οπλίσουν νέους απατεώνες. Είναι στο χέρι μας να την σώσουμε, αν το επιθυμούμε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.