Απίστευτη κατασυκοφάντηση εργαζόμενου του ΟΑΣΘ – Εγινε ψευδή δημόσια καταγγελία!!!

Την Παρασκευή 25-10-2024, “κατατέθηκε” επωνύμως, μια σοβαρότατη καταγγελία επιβαίνουσας στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, που προφανώς θα κληθεί από εισαγγελέα, καθώς αναφέρει ότι “ο οδηγός του ΟΑΣΘ εξαφανίστηκε, μόλις έπεσε πάνω στο σταθμευμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, αφήνοντας μάλιστα κλειστές τις πόρτες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι τραυματίες” και ότι “οδηγούσε φορώντας παντόφλα θαλάσσης” !!!!
Η καταγγελία έγινε από την Ασημίνα – Δήμητρα Τούνα σε δημοφιλή σελίδα στο FACEBOOK
Mόνο που εικονιζόμενος κύριος,ήταν….περαστικός!!!
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η “ΚΑΤΑΘΕΣΗ” ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΑ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ”
Τα λέμε ότι ζούμε από ΤΥΧΗ… ΟΑΣΘ όπως λέμε HELLENIC TRAIN.
Από καθαρή τύχη την γλιτώσαμε κι εγώ και οι άλλες τέσσερις τραυματίες – όπως και τόσοι επιβαίνοντες – από τη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΑΣΤΙΚΩΝ του ΟΑΣΘ που συνέβη προχθές στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Λίγο μετά τις 9μιση, επί της λεωφόρου Κ. Καραμανλή, στο ύψος της Μαρτίου, το λεωφορείο του ΟΑΣΘ 2Κ (στο οποίο επέβαινα κι εγώ) με κατεύθυνση προς το ΙΚΕΑ, χτύπησε το πίσω μέρος ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟΥ λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελεί τα δρομολόγια της γραμμής 43.
Μετά τη σφοδρή σύγκρουση και όντας σε κατάσταση σοκ όλοι μας, μη έχοντας αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ο οδηγός του ΓΕΜΑΤΟΥ λεωφορείου 2Κ – ως διά μαγείας – εξαφανίζεται και δεν ανοίγουν καν οι πόρτες προκειμένου να αποχωρήσουμε με ασφάλεια. Μετά από τις φωνές μας και μόνο άνοιξαν την μπροστινή, από την οποία και βγήκαμε ένας προς έναν – τραυματισμένοι και μη.
Μέσα σε όλο τον πανζουρλισμό που ακολούθησε, με τα ασθενοφόρα και την τροχαία που έσπευσαν αμέσως μετά τη σύγκρουση, προσπαθούσαμε να βρούμε πού στα κομμάτια είναι ο οδηγός που προκάλεσε αυτό το ανεκδιήγητο περιστατικό. Τελικά, κάποια στιγμή ξεμύτισε από εκεί που ήταν ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ. Και σας ρωτώ. Έχετε δει εσείς, επαγγελματία να μεταφέρει κόσμο φορώντας ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ;
Μαθαίνουμε ότι για μήνες οι εργαζόμενοι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ για επαναλαμβανόμενα περιστατικά σχετιζόμενα με τα φρένα του λεωφορείου 2Κ που χθες καρφώθηκε στο μπροστινό του, αλλά ΚΑΝΕΙΣ από την διοίκηση δεν έδινε σημασία, όπως κανείς δεν έδωσε σημασία και στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΣΕ που προειδοποιούσαν για το ατύχημα που τελικά ήρθε.
Στο ίδιο έργο θεατές, αλλά ευτυχώς δίχως απώλειες και σοβαρούς τραυματισμούς. Εμείς την γλιτώσαμε “φτηνά”, με ελαφριές κακώσεις, μώλωπες, θλαστικά τραύματα κι ένα σοκ μεγάλο. Οι επόμενοι, όμως;
Περιμένουμε με τις ώρες να περάσει ένα από τα ΣΑΡΑΒΑΛΑ και δεν ξέρουμε αν και πώς θα φτάσουμε στον προορισμό μας, στις δουλειές μας. Μας εξευτελίζουν καθημερινά και εμείς περιμένουμε την επόμενη “στραβή” που μπορεί να γίνει, αφού ούτε λόγος για ΑΣΦΑΛΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.
Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ευαισθητοποιηθούν οι διοικήσεις του ΟΣΕΘ, του ΟΑΣΘ και των ΚΤΕΛ;
Είναι κανονικότητα να συγκρούονται αστικά στο κέντρο της πόλης, να μην πιάνουν φρένα, να λύνονται χειρόφρενα και να πιάνουν φωτιά εν κινήσει αστικά λεωφορεία;
Χρυσοπληρώνουμε το κάθε μεταχειρισμένο λεωφορείο, υποτίθεται για να μετακινούμαστε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και όχι για να καταλήγουμε στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
** ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ Η ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ 2Κ ΚΑΙ 43Υ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Ασημίνα-Δήμητρα Τούνα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.