Α.Πορτοσάλτε : «Να πάμε στα δικαστήρια με την Τουρκία για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα»

Κατηγόρησε όσους αντιδρούν στην επιχειρούμενη απεμπόληση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο γνωστός φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και τα ελληνοτουρκικά και κατηγόρησε όσους αντιδρούν στην επιχειρούμενη απεμπόληση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τι έχουμε στα ελληνοτουρκικά δηλαδή; Τι υπάρχει; Είναι πρόβλημα το ότι σταμάτησαν οι υπερπτήσεις; Για κάποιους κύκλους η ηρεμία μπορεί να είναι πρόβλημα, γιατί ίσως θέλουν να προωθήσουν κι άλλα οπλικά και να τους καλείτε εδώ για να υπάρχουν» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Να πέφτει κανένας χάρτης στον τοίχο και να τον αναλύουν και πώς κινούνται τα πλοία και κουβέντα να γίνεται. Να πουλήσουν το φούμαρο ότι είναι οι προστάτες της πατρίδας», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

«Αυτό είναι ένα μεροκάματο πολιτικό. Θα εμπιστευτούμε την τύχη της χώρας μας σε έναν ο οποίος αλληλογραφούσε με τον Ιησού (εννοεί τον Κυριάκο Βελόπουλο) και σε μία κυρία που πήγε και μπήκε στην ομάδα της Λεπέν και του Όρμπαν (εννοεί την Αφροδίτη Λατινοπούλου);

Δηλαδή δεν εμπιστευόμαστε τον Μητσοτάκη και θα εμπιστευτούμε αυτούς;», συνέχισε στο σχόλιό του ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος δεν κρύβει ότι είναι λάτρης των φιλοτουρκικών θέσεων του ΕΛΙΑΜΕΠ.

«Είναι μία διάθεση της κυβέρνησης να πει: Εάν η Τουρκία επιθυμεί και έχει τα κότσια ο Ερντογάν να έρθει να υπογράψουμε ένα χαρτί για δύο σημαντικά ζητήματα, ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, να πάμε σε όσα δικαστήρια θέλετε», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.