Οι βοριάδες επιμένουν και την ερχόμενη εβδομάδα – Χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς έντονες βροχοπτώσεις

Άνεμοι και χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Παρά τις συνθήκες αυτές, οι βροχές θα είναι ελάχιστες και τοπικές, χωρίς σημαντικές μεταβολές στη θερμοκρασία.

Λίγες βροχές στα δυτικά και ηπειρωτικά

Μικρή πιθανότητα βροχής υπάρχει μόνο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ οι καταιγίδες δεν αναμένονται για τις επόμενες δέκα ημέρες. Στα βορειοανατολικά την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια, ενώ στα δυτικά και νότια ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί, με ένταση έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Θερμοκρασίες από 17℃ έως 24℃

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17℃ έως 22℃, ενώ τοπικά στα δυτικά και την Κρήτη θα φτάσει τους 24℃. Στην Αττική, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 21℃, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 12℃ έως 19℃.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με τοπικές νεφώσεις σε Ιόνιο, ανατολικά ηπειρωτικά και Κρήτη. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα παραμείνουν ισχυροί, φτάνοντας τα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.