Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

Καταγγελία για βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του στο νηπιαγωγείο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έκανε ένας πατέρας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Ο 5χρονος είναι παιδί μουσουλμανικής οικογένειας που μένει στο τέρμα της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του evros – news.gr.

Η καταγγελία του πατέρα προκάλεσε σοκ τόσο στην Διευθύντρια όσο στους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου, αλλά και στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι πληροφορήθηκαν ότι οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση. Ήδη άλλωστε το θέμα αυτό συζητείται έντονα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Το παιδάκι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ η καταγγελία εξετάζεται με μεγάλη προσοχή και με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς αφορά σε 5χρονα παιδιά. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ερευνάται και το σενάριο, εάν όντως το παιδί έπεσε θύμα βιασμού, αυτό να συνέβη εκτός νηπιαγωγείου και από μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά και όχι μόνο.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται οι αρχές να λάβουν καταθέσεις για την υπόθεση, ενώ ανάλογα με τα αποτελέσματα των ερευνών και όσα ειπωθούν, θα αποφασιστεί η εξέλιξη της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.